Як виглядав композитор Ігор Крутой до облисіння: молоді фото, вогник в очах

Багато хто звик бачити композитора Ігоря Крутого лисим, але ж він таким був не завжди. Пропонуємо вам подивитися на молоді фото музиканта, який зі скромного хлопця виріс в справжнього метра індустрії.

Герой нашої сьогоднішньої статті народився в невеликому містечку Гайворон на Кіровоградщині в 1954 році.

Игорь Крутой в детстве
Ігор Крутой в дитинстві

Ніхто з його сім’ї не мав ніякого відношення до мистецтва — мати була лаборанткою санепідемстанції, хоча здебільшого домогосподаркою, а батько працював диспетчером на місцевому підприємстві.

Композитор в юности
Ігор Крутой в юності

Незважаючи на це, обидві дитини сімейства Крутих благополучно влаштували своє майбутнє сфері шоу-бізнесу. Ігор став композитором, музичним продюсером і співаком, а його молодша сестра Алла побудувала кар’єру на телебаченні.

Игорь Крутой со своей первой женой и с мамой
Ігор Крутой зі своєю першою дружиною і з мамою

Мало хто знає, але в дитинстві майбутня зірка переніс серйозну хворобу, яка зробила його глухим на ліве вухо. Проте він все одно став однією з ключових фігур у вітчизняній індустрії музики. Звичайно, не без допомоги батьків — вони завжди вірили в успіх сина і підтримували його у всьому.

Еще не лысый Игорь Крутой
Ще не лисий Ігор Крутой

Ще один цікавий факт про Крутого — він ніколи не пропонує написані пісні виконавцям за гроші. Зазвичай композитор їх дарує, хоча вони практично завжди стають справжніми хітами. Для Ігоря гроші — не головне. Це прекрасно його характеризує.

Игорь Крутой с Наташей Королевой и Игорем Николаевым
Ігор Крутой з Наташею Корольовою та Ігорем Ніколаєвим

Що стосується особистого життя героя статті, то він щасливий у шлюбі зі своєю другою дружиною Ольгою. Коли вони познайомилися, майбутня жінка музиканта була заміжньою, так що йому довелося докласти чимало зусиль, щоб підкорити її серце.

Тоже еще не лысый Игорь Крутой с Валерием Леонтьевым
Теж ще не лисий Ігор Крутой з Валерієм Леонтьєвим

Зараз пара живе окремо, але не через подружні чвари, а через роботу — у берегині сімейного вогнища власний бізнес в Америці. Саме тому для них важлива кожна проведена разом хвилина.

Игорь Крутой и его нынешняя супруга Ольга
Ігор Крутой та його нинішня дружина Ольга

Як батько Крутий теж реалізувався — від першої обраниці у нього залишився син Микола, Ольга йому подарувала падчерку Віку і дочку Сашу.

Схожі статті

Дізналася рецепт найкращої закуски для будь-якого застілля. Йдуть як насіння: м’ясні ковбаски “Джерікі”

На застіллях завжди присутні напої, а відповідно і закуски. Чудову закуску можна приготувати і вдома. Сьогодні ми підготували рецепт м'ясних в'ялених ковбасок, які ідеально підходять для цієї ролі.

Услід за Лілією Ребрик вирішила стати мамою й Злата Огнєвіч: комбінезон більше не приховує округлий животик

Після кількох невдалих спроб побудувати сімейне гніздечко, Злата Огнєвіч, схоже, змирилася з самотністю. Та раптом на концерті у 38-річної співачки помітили чималий животик.

“Надто став сентиментальним”: Віталій Козловський поділився емоціями від першого слова свого маленького сина

Віталій Козловський поділився чудовою новиною: його син сказав перше слово. Співак показав світлину, на якій зображені ніжки малюка в батьківських долонях.