Ольга Фреймут похвалилася чоловіком

Ольга Фреймут знову в топах всіх новин: дітей в школу відвела, на "Танці з зірками" потрапила, коронавірусом перехворіла, з Катериною Кухар на камери посварилася - все інфоприводи оптом.

Ось на хвилі і треба ловити додаткову популярність!

Телеведуча Ольга Фреймут після невеликої паузи в кар’єрі знову у всіх на слуху – після того, як дитина Євдокія підросла і пішла в підготовчий клас школи, знаменитість повернулася до активного робочого розкладу. Зараз вона бере участь в творчому шоу «Танці з Зірками» і займається соціально-медійними проектами, а ще радує шанувальників публікаціями в мережі.

Ольга Фреймут
Ольга Фреймут

Нещодавно в Інстаграм-акаунті Фреймут з’явилося сімейне фото з її зворушливим коментарем.

Ольга

Зараз Фреймут одружена з Володимиром Локотко, який на 5 років молодше. Її чоловік – Генеральний директор «Нового каналу» і у пари підростає двоє маленьких дітей – дочка Клавдія і син Валерій. Старша дочка Ольги Злата (від британського тата) проживає разом з ними.

Фотосесія сім'ї
Фотосесія сім’ї

На останньому знімку в стрічці оновлень Злати не видно (дівчинка поїхала до батька) – але інша сім’я в зборі. Тепле фото, на якому пара тримає на ручки своїх дітей, Ольга доповнила вдячними словами на адресу чоловіка.

Ольга Фреймут з Володимиром Локотко
Ольга Фреймут з Володимиром Локотко

Вона поділилася тим, як дбайливо Володимир відноситься до малюків і наскільки величезне його участь в їх вихованні, адже коли телеведуча тільки-тільки народила сина, вона завагітніла дочкою – і всі турботи за немовлям на себе відважно забрав чоловік.

Навіть у такій складній ситуації пара продовжувала працювати, користуючись послугами няні – своїх батьків вони намагаються берегти і не перевантажувати зайвий раз.

Ольга Фреймут з мамою, вона вчителька в школі
Ольга Фреймут з мамою, вона вчителька в школі

Схожі статті

Рецепт передала наша бабуся. Діти з’їдають по 2 штуки кожен за лічені хвилини: пишні булочки “Сметанники”

Булочки "Сметанники" знайомі багатьом із нас із дитинства. Їх нам готували бабусі, також продавали в шкільному буфеті. Сьогодні ми підготували саме цей рецепт, який подарує вам приємну ностальгію.

І чому я не готувала так раніше? Жменька фаршу і пара картоплин: ситна й смачна вечеря за 30 хвилин максимум

Картопля по-турецьки з фаршем на пательні - проста та смачна страва. Прекрасний варіант, щоб нагодувати домашніх ситним обідом, оскільки таке поєднання продуктів додає ситості та пікантності.

Дякую свекрусі за цей рецепт: потрібно всього 4 інгредієнти та заправка, щоб приготувати салат “Моя Леді”

Приготувати смачний салат з цікавою назвою "Моя Леді" можна з чотирьох інгредієнтів, а весь секрет криється в ароматній заправці. Спробуйте цей рецепт сьогодні та пригостіть родину смачною вечерею.