Аліна Гросу після розлучення зважилася на зміну іміджу: більше не блондинка

Відома співачка Аліна Гросу любить привертати до себе увагу і епатувати публіку. Цього разу артистка заінтригувала шанувальників новим образом.

Нещодавно Аліна Гросу дала ексклюзивне інтерв’ю програмі «ЖВЛ», де відверто зізналася, що розлучилася з чоловіком Олександром. Як виявилося пара прожила разом не більш півроку після розкішного весілля в Італії, де Аліна змінила 5 нарядів, а торжество обійшлося батькам екс-подружжя більше ніж в 100 000 євро. За словами Гросу, причиною розлучення стало нове захоплення її екс-чоловіка.

Гросу розлучилася з чоловіком
Гросу розлучилася з чоловіком

Після цієї новини шанувальники Гросу почали ще ретельніше стежити за життям артистки в її соціальних мережах, де Аліна регулярно публікує свіжі фотографії зі свого життя. Цього разу співачка опублікувала відео, в якому постала в новому образі. Дівчина змінила колір волосся з блонда на світло рудий.

Виявилося Гросу зараз знімається в новій картині «ДНК» і саме для нової ролі Аліна змінила образ. Артистка в підписі до відео запитала у своїх шанувальників, з яким кольором волосся їй краще – блондом або рудим. Більшість фоловерів з упевненістю відповіли, що новий колір волосся Аліні йде більше. «Хороша руда, плюс веснянки», «Рижулька! Однозначно »,« А вам йде трохи рудий колір, красиво », – відповіли пыдписники на питання Гросу.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.