Ані Лорак буде заздрити: колишня дружина Єгора Гліба TAYANNA похвалилася стрункими ніжками

Відома українська співачка TAYANNA порадувала своїх шанувальників сміливими фотографіями, здивувавши ідеальної фізичною формою.

Українська співачка, екс-учасниця гурту «Гарячий шоколад» Тетяна Решетняк активно веде свій мікроблог в Інстаграмі і ділиться зі своїми шанувальниками подробицями особистого і творчого життя. Цього разу артистка здивувала публіку пікантним знімком, де вона постала в дуже відвертому образі. На фото TAYANNA позує сидячи на сходах в незвичайній і дуже короткій сукні від українського дизайнера Івана Фролова. При цьому співачка прийняла таку позу, яка відмінно виділяє і підкреслює її стрункі ноги.

Шанувальники не обійшли увагою нову публікацію улюбленої артистки і не втратили можливості порадувати співачку компліментами. «Шалено красива», «Неймовірна», «Богиня», «Шикарні ніжки», – прокоментували фото підписники.

Нагадаємо, колишній чоловік Тетяни Решетняк Єгор Гліб зараз будує відносини зі співачкою Ані Лорак, яка розлучилася зі своїм чоловіком Муратом в минулому році. В одному з інтерв’ю, TAYANNA зізналася, що за роки життя з Єгором вона терпіла від нього і моральне і фізичне насильство, про який зважилася розповісти тільки після розлучення.

Схожі статті

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.

Нічого смачнішого не їла. Пісний торт “Наполеон” на воді готую на замовлення вже 3 рік: хрусткий і ніжний

Навіть під час посту можна поласувати солоденьким досхочу. Причому випічку робитимемо без молочних продуктів. Таким чином удасться приготувати навіть торт "Наполеон".

Якщо у вас є 1 яйце і 1 яблуко, приготуйте цей рецепт за 5 хвилин: неймовірно смачні пончики – ніжні і пухкі

Ви закохаєтесь у ці яблучні пончики вже після першого відкушеного шматочка. Вони дуже ніжні, м'які і в міру солодкі. Готуються ці смаколики швидко і з доступних продуктів.