Як би виглядав син Тіни Кароль і Дана Балана: нереальний красавчик (ФОТО)

Чутки про те, що між Тіною Кароль і Даном Баланом не просто дружні стосунки ходять вже дуже давно. Нещодавно Тіна Кароль підігріла ці чутки, коли в інтерв'ю програмі "ЖВЛ" зізналася, що готова до нових відносин і мріє про ще одну дитину.

Тіну Кароль і Дана Балана вважають парою з тих пір, коли вони вдвох з’явилися на проекті «Голос країни» в якості наставників. Глядачі відразу ж розглянули романтичний зв’язок між артистами. Дан Балан, не соромлячись камер загравав до української співачки, а вона тільки кокетливо ніяковіла.

Тіна Кароль і Дан Балан
Тіна Кароль і Дан Балан

У недавньому інтерв’ю програмі «ЖВЛ» Тіна Кароль вперше розповіла про свої взаємини з протилежною статтю. Чоловік Кароль помер 7 років від онкології, з того часу артистка не допускала до себе чоловіків. Тільки зараз Тіна зізналася, що стала готова до відносин і допускає думку, що в її житті буде ще чоловік. Крім того, артистка розповіла, що ще мріє про дітей.

Варто відзначити, що Тіна Кароль ніяк не коментує відносини з Даном Баланом, але при цьому романтичний зв’язок між ними вона не заперечує. Шанувальники артистів вже не можуть дочекатися, коли зіркова пара розповість про свої стосунки і навіть вирішили подивитися за допомогою програми “FaceApp”, як міг би виглядати їх спільний син. Вийшов навіть дуже симпатичний і привабливий хлопець:

Як буде виглядати син Тіни Кароль і Дана Балана
Як буде виглядати син Тіни Кароль і Дана Балана

Якщо вірити результату моделювання, хлопчик успадкує від тата колір волосся і очей, а також форму вух, а від мами – форму носа і підборіддя.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.