Найромантичніша пісня Дана Балана “Плач” – і в ній посвята зовсім не Тіні Кароль (відео)

З того часу, коли красень Дан Балан з'явився на українському ТБ в якості судді шоу "Голос країни", він став кумиром не тільки дівчаток, але і цілком респектабельних леді.

А що? “Голос” на той час за участю тільки наших зірок, набагато знизила цікавість до шоу. По суті, рейтинг тягнула одна Тіна Кароль.

А тут з’явилася зірка зовсім іншого, практично світового рівня, незважаючи на походження з невеликої Молдови, Дана Балана знали не тільки в Європі, але і в США, любили в латиноамериканських країнах, пісня групи O-Zone “Dragostea Din Tei” отримала престижну премія Echo Awards в номінації “Хіт року” і стала самим тиражованим треком в світі (рекорд не побитий і донині). Як автор він також отримав премію Греммі за хіт Ріанни “Live your life”.

Дан Балан і Ріанна
Дан Балан і Ріанна

Інтерес в шоу “Голос” підігрівали і ніжні залицяння неодруженого Дана до незаміжньої Тіні. Всі затамували подих – невже любов. Так до сих пір і вдихнути з цього приводу не можуть, так як незрозуміло все.

Дан Балан в журі "Голосу"
Дан Балан в журі “Голосу”

Коли Дан і Тіна показали спільний кліп (внизу сторінки) це змусило багатьох думати, що Дан написав її для української співачки, яка досить холодно сприймає залицяння молдавського мачо. Але насправді вона була написана за 4 роки до їх знайомства і вона присвячена зовсім інший холодній красуні, в яку Дан був закоханий без відповіді.

Ім’я цієї дівчини Дан ретельно приховував, але російські папараці розкопали, що цього швидше за все російська модель Анастасія Костенко.

Анастасія Костенко
Анастасія Костенко

Хто б це не був, завдяки їй з’явився ще один пісенний шедевр талановитого співака і музиканта.

Прем’єра пісні “Плач” з відеорядом

“Плач”. Офіційний кліп 2015 рік. Режисер Алан Бадоєв, знімалася модель модель Наталія Кулаковська.

Кавер пісні “Плач” з Тіною Кароль

 

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.