У Мережі з’явився справжній раритет – фото з весілля Пугачової і Галкіна. Ось же вона там молодиця!

У Інстаграм з'явилася рідкісна фотографія - знімок з весілля Алли Борисівни Пугачової і її другого чоловіка Максима Галкіна.

Рідкісним знімком поділився зірковий фотограф і блогер Роман Родін, який в дев’яностих і початку нульових подорожував із зірками першого ешелону. У нього залишився досить великий архів фото зі зйомок, виступів, репетицій і інших важливих подій. Знімками він регулярно ділиться в Інстаграм.

“Зараз мені надіслали фото з весілля Пугачової і Кіркорова, де ми з Талгатом були свідками. На цьому фото ми сидимо по кадру праворуч від наречених. Молоді і красиві, як і молодята. Ех, час то яке було “, – пише Роман Родін в описі до фотографії в своєму блозі.

У нього в акаунті ви можете також знайти молодих Філіпа Кіркорова, Ларису Доліну, Ігоря Ніколаєва, Барі Алібасова і його групу “На-на “. Крім цього, Роман Родін регулярно проводить прямі ефіри, де розповідає цікаві історії про зірок і спілкується зі своїми шанувальниками.

Спеціальний відеосюжет про відносини Алли Пугачової і Максима Галкіна, а також про їх майбутнє розлучення ви можете подивитися на нашому каналі “Одна хвилина “.

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.