Як заробили і витратили свої перші гонорари знаменитості: Тіна Кароль, Волочкова, Бузова, Потап і ін.

Для багатьох людей отримання першої зарплати - особливий момент, і її намагаються витратити на щось запам'ятовується. Чи прямували зірки такої традиції?

У кожного з них колись був перший гонорар, який і поклав початок успішної кар’єри. Як же вони його витратили?

Анастасія Волочкова

Балерина починала будувати свою танцювальну кар’єру під кураторством рідної мами – жінка офіційно вважалася продюсером майбутньої знаменитості, розуміючи, що рано чи пізно талановита Настя таки доб’ється успіхів. На гастролях в Японії кожної учениці балетного училища, в тому числі і сама Волочкова, заробила чималеньку суму – але дівчинка вирішила не витрачати її на дурниці. В знак подяки мамі за виховання і зусилля вона подарувала мамі натуральну розкішну шубу.

Анастасія Волочкова в юності
Анастасія Волочкова в юності

Світлана Лобода

Красуня теж не могла втриматися від бажання витратити свій перший заробіток на благо сім’ї – і працювала з підліткового віку в складі джазового гурту. Вони виступали вечорами в клубах і кафе, хоча самої Світлані було всього 13 років. Тим не менш, вона досить швидко назбирала потрібну суму і купила батькам … пральну машинку.

Світлана Лобода
Світлана Лобода

Тетяна Котова

Колишня солістка групи «ВІА Гра» Тетяна Котова заробила свою першу велику суму саме в складі жіночого тріо – але не зуміла її витратити. Кудись ці гроші зникли, і співачка довгі роки не могла зрозуміти, чи втратила їх або десь через необережність дала себе пограбувати. Наступні заробітки вона вже берегла.

Тетяна Котова
Тетяна Котова

Віра Брежнєва

Дружина Костянтина Меладзе перший гонорар в ВІА Грі, а він був немалькім $ 3000, все витратила на себе – салони, елітна косметика і дорогу білизну.

 "Віра

Світлана Ходченкова

Перший великий заробіток актриси і моделі Світлани Ходченкова теж був з Японії – там вона знімалася для модельного агентства протягом декількох років. За контрактом першої виплатою для дівчини стали 1000 доларів, і знаменитість витратила їх на … домашній телефон. Вона дуже сумувала за рідними і хотіла мати можливість спілкуватися з ними навіть будучи далеко.

Світлана Ходченкова
Світлана Ходченкова

Сергій Жуков

В одному з інтерв’ю соліст групи «Руки вгору» Сергій Жуков поділився кумедною історією з юності – він розповів журналістам про їх першому серйозному концерті. Їм виявився виступ на святі бандитів, адже в самий розпал 1990-тих живих музикантів могли собі дозволити тільки розбагатіли угруповання. Так і вийшло, що все майже всі зароблені гроші пішли продюсерам на врегулювання супутніх непорозумінь. Але сам Жуков жартує, мовляв, повернулися в плюсі – і то добре.

Сергій Жуков
Сергій Жуков

Тіна Канделакі

Провідна, відома нам по ностальгічним телепрограм з 2000-тих, починала свою кар’єру без чийогось протекторату або допомоги – вона подавалася на різні програми, бігала по кастингах і навіть займала заради зйомок пристойні наряди у знайомих. Перші зароблені гроші пішли на прожиток для сім’ї, як і багато наступних – в ті неспокійні часи місця для «шику» було мало.

Тіна Канделакі
Тіна Канделакі

Ірина Шейк

Зараз гонорари Ірини Шейк нарахують чимало нулів, але почалося все з символічною подяки в 20 доларів – цю суму їй заплатили за фарбування стін і підлоги в Еманжелінськ поліклініці. Зовсім не модельна задача, але для тринадцятирічної дівчинки такий заробіток був справжнім щастям – вона купила собі модні платформні чоботи. Також Ірина поділилася, що продовжує цікавитися справами тієї лікарні і допомагає їй матеріально.

Ірина Шейк
Ірина Шейк

Ольга Бузова

Першу свою зарплату Ольга Бузова отримала в 14 років – в підлітковому віці майбутня телеведуча намагалася знайти підробіток де завгодно. Вона намагалася потрапити в вожаті дитячого табору, отримала досвід санітаркою в лікарні, знімалася як модель і мало не влаштувалася в кафе офіціанткою. Тоді всі гроші йшли батькам, але вже доросла Ольга почала витрачати свої гонорари на модний одяг і дорогу білизну.

Ольга Бузова
Ольга Бузова

Тіна Кароль

Перші гроші Тіна Кароль заробила ще будучи солісткою військового ансамблю. Зарплату вона витрачала на придбання одягу. А ось приз в $25 тисяч за друге місце на Новій хвилі і $50 тисяч від Алли Пугачової вона пустила на розвиток кар’єри – придбала якісну апаратуру і зняла свій перший кліп “Выше облаков”.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.