Співачка Алсу розповіла, як росте її син-вундеркінд і чому вона ховає його від публіки

37-річна Алсу має приблизну сім'ю - чудовий люблячий і вірний чоловік, і троє дітей, які радують маму.

Вперше Алсу народила в 2006. Це була дочка Сафіна. Через два роки з’явилася ще одна дочка – мікелли. А чотири роки тому співачка вразила звісткою – народила сина. Вирішила не залишати тенденцію з екзотичними іменами. Пара Алсу і бізнесмена Яна Абрамова назвала сина Рафаелем. Таке ім’я дитині дали на честь дідуся по батьковій лінії.

Алсу не називає причин, але сина не показує в своєму Інстаграм і сімейних фотосесіях

Нещодавно у співачки з’явилося перше фото сина Рафаеля.

Зробили фотографію під час сімейної прогулянки на яхті. Правда, особи там не видно. В одному з останніх інтерв’ю похвалилася – хлопчик росте справжнім вундеркіндом. Через епідемію в садок його поки вирішили не віддавати, але він вже знає букви, вважає, вважає по складах, проявляє схильності до творчої сфері, в тому числі, і до музики.

«Син теж музичний. Це не те що генетичне, просто, коли діти ростуть в атмосфері, де постійно звучить музика, хочеш – не хочеш, станеш музичним. Йому подобається грати на піаніно, я його навчила гамі. У сина прекрасний слух, він потрапляє в усі ноти », – похвалилася співачка журналістам.

Вона уточнила, що старші дівчатка Сафіна і мікелли виявляють такі ж відмінні розумові здібності. У свої роки вони відмінно знають англійську мову, і навіть можуть без проблем вільно на ньому спілкуватися. Співачка пишається, що поставила виховання дітей на перше місце, і тепер може хвалитися їх досягненнями.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.