Кароль показала соковиті фото і привабливо закусила губу: Дан Балан в минулому

Українська співачка Тіна Кароль ще вчора до півночі в запаморочливій сукні вела "Танці з зірками ", а вже сьогодні вранці публікує собі в Інстаграм неймовірно красиві знімки. Справжній трудоголік!

З самого ранку Кароль вирішила порадувати шанувальників і Дана Балана своїми несподіваними позами, вигинами тіла і соковитими губками крупним планом. Цілий ряд знімків з фотосесії вона виклала у себе в Інстаграм. Там у співачки недбало розпущене волосся, трошки скуйовджене. Макіяж нюдовий, легкий, повсякденний.

Тіна Кароль похвалилася крутий фотосесією
Тіна Кароль похвалилася крутою фотосесією

На цей раз Тіна Кароль вирішила обійтися без звичних яскраво-червоних губ, але вони без уваги все одно не залишилися

Тіна Кароль похвалилася крутий фотосесією
Тіна Кароль похвалилася крутою фотосесією

Перше фото в добірці спокушає з одного погляду – там вона пристрасно дивиться в камеру і ніжно закусила губу. Шанувальники припустили – це напевно звернення до Дану Балану, адже після розставання з чоловіком жінки зазвичай викладають такі помітні фото, щоб “бачив що втратив “.

Образ Тіни Кароль оцінили її фанати, і написали масу позитивних коментарів, роблячи компліменти її фігурі і молодому зовнішнім виглядом.

Схожі статті

Без духовки та без випічки: дуже смачний торт “Білі ночі”. Люблю його за ніжність і простоту приготування

Шикарний торт можна приготувати навіть без замішування тіста та вмикання духовки. Ніхто ніколи не здогадається, що ви зробили його з печива, витративши не більше 15 хвилин часу.

Позитив потрапив у лікарню та назвав причину, якою виявилася екс-колега Дорофєєва: не один Дантес страждав

Олексій Завгородній показався на лікарняному ліжку під крапельницею. Відомий музикант розповів про своє самопочуття прихильникам в Instagram.

Дізналася рецепт від бабусі. Тепер завжди готую тільки так: рецепт мініатюрних пиріжків із сосисками

Коли залишається небагато тіста, а ще хочеться пиріжків і з цибулею, і з картоплею, та й із сосисками теж, згадайте цей рецепт. Мініатюрні пиріжки одразу з усім сподобаються вам із першої спроби.