Святослав Вакарчук показав, як виглядав в студентські роки: зовсім на себе не схожий

Відомий співак, соліст групи «Океан Ельзи», а також український політик Святослав Вакарчук опублікував архівні фотографії 26-річної давності.

Святослав Вакарчук дуже рідко ділиться зі своїми шанувальниками особистими фотографіями в соціальних мережах. Цього разу фронтмен «Океану Ельзи» порадував фанатів фотографіями студентських років. Вакарчук присвятив знімки Дню Львівського університету імені Івана Франка, в якому він навчався на кафедрі теоретичної фізики в 90-х роках.

Навчання в університеті не завадила Вакарчуку створити групу «Океан Ельзи», яка стала легендарною і популярною не тільки в Україні, а й за її межами. Святослав був незмінним лідером групи, а також автором текстів і музики.

У своєму Інстаграмі артист опублікував фото тих часів, коли група тільки створювалася.

«26 років тому ми вирішили створити групу … на свою голову», – підписав знімок Вакарчук. На чорно-білому знімку важко дізнатися учасників групи, зокрема молодого Вакарчука. Шанувальники оцінили архівне фото артиста і відзначили, що рішення молодих студентів створити групу було правильним, адже багато хто зараз не уявляє свого життя без хітів «Океану Ельзи».

Схожі статті

Перемішала фарш з кефіром: це простіше, ніж біляші та чебуреки, а як смачно! На перекус за 10 хвилин

М'ясні оладки за цим рецептом виходять дуже пухкими та ніжними. Ця страва може стати відмінною заміною класичним котлетам, або слугуватиме варіантом сніданку, чи вечері.

Пісний яблучний пиріг: нереальний десерт без яєць, молока і вершкового масла. Кожен день печу і не набридає

Навіть без молока, яєць та масла можна приготувати дуже смачний пиріг, який оцінять і дорослі і діти. Рецепт пісної шарлотки – далі у матеріалі.

Котлети не готую! Смачніше в житті не їла: рецепт з фаршу, який тепер постійно замовляє чоловік і свекор

Ця страва з фаршу виходить настільки смачною та соковитою і має апетитний вигляд, що ви можете її не тільки приготувати на вечерю, а й подати на святковий стіл.