Ольга Сумська похвалилася формами в піджаку з глибоким вирізом: “Ого, які кулі!”

Неймовірно популярна українська актриса Ольга Сумська застосувала кілька заборонених прийомів, щоб залучити аудиторію в Інстаграм.

Вона виклала фото в новому образі – недбало розпустила локони і надія піджак з таким нескромним декольте, що позаздрили б і Настя Каменських, і Анна Семенович. Шанувальники точно дивилися нема на очі!

Зараз Ольга Сумська їздить з гастролями і театральними виступами, але вже на днях стало відомо, що в багатьох містах їх скасовують

Причина тому незмінна вже більше, ніж півроку – карантин у зв’язку з розповсюдженням вірусу Ковід-19. Судячи з вигляду і настрою, Ольга не сильно засмучуватися з приводу скасування виступів, і розцінює це як можливість відновити свої сили і відпочити.

Ользі В’ячеславівні Сумської зараз 54 роки, вона уродженка Львова. Має титул радянської та української актриса театру і кіно, прославилася і як телеведуча. Також Сумська – володарка престижної нагороди Заслужена артистка України, Народна артистка України. Лауреат Національної премії України імені Тараса Шевченка.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.