Ані Лорак подумала, а чим я гірша – і теж виставила свій пишний «горіх» на загальний огляд. Кім Кардашьян попавилась – реальна конкурентка

Ані Лорак трохи подтюнінговала своє фото в Інстаграме і за розміром своїх «булок» стала схожою на відому Кім Кардашьян, яка ними непогано заробляє.

Хтось з шанувальників Ані Лорак витягнув на біле світло одне фото, виставлене співачкою в Інстаграмі.

На ньому красуня в чорному щільному корсеті з великим бантом і відкритими плечима, і сіро-білих брюках зі зміїним принтом. Взагалі, образ красивий, гармонійний, якби не одне «але».

 ""

Чи то крій брюк невдалий, то чи руки в кишенях створюють такий ефект, то з фотошопом переборщили, але попа у Лорак вийшла досить об’ємна, зовсім непропорціна до решти тіла. Співачку відразу порівняли з Кім Кардашьян, назвали бразильським ідеалом.

КомментарийЯкщо придивитися уважніше, то і голова сидить на плечах якось дивно. Шанувальники співачки злегка здивувалися такому перетворенню свого кумира. А ще сказали, що їй не йдуть губки качечкою – на Варнаву стає схожою.

Ось на більш новому фото вона виглядає просто карколомно, правда?

Ани Лорак
Ані Лорак

Схожі статті

Курячий пиріг з кунжутом. 2 листа листкового тіста, 1 яйце і фарш. Крихти не залишиться від цієї смакоти

Для приготування такого ароматного й смачного пирога не потрібно витрачати багато сил чи часу – все, що вам потрібно, всього лише увага до деталей і бажання смачно поїсти.

В санаторії сусідка-узбечка навчила мене робити цей смачнющий сніданок: 15 хвилин і гора смакоти на столі

Найкращий варіант приготування смачного сніданку – дослідити кухню різних народів. Пропонуємо приготувати апетитний омлет із томатами та іншими смачними овочами.

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.