Павло Зібров показав, яким був без своїх легендарних вусів: молодий безвусий козак

Легенда української естради Павло Зібров показав себе в молодості. Шанувальники звикли бачити його з фірмовими вусами, але таким він був не завжди.

Герой нашої сьогоднішньої статті є одним з небагатьох представників вітчизняного шоу-бізнесу, який в свої 63 тримається на плаву. Незважаючи на те що пік його популярності припав на дев’яності, він до цих пір цікавий публіці.

Втім, це цілком заслужено, адже Зібров не боїться змінюватися, про що говорить його творче “омолодження” — жартівливі пісні, зйомки в комедіях і навіть колаборації з реп-виконавцями.

Павло Зибров на сцене
Павло Зібров на сцені

До всього іншого, Павло є активним користувачем соціальних мереж, де регулярно радує підписників новими фото і відео. Сьогодні народний артист поділився архівними знімками своєї юності, де його можна побачити без вусів.

Цю публікацію Зібров супроводжував поздоровленням українців з подвійним святом 14 жовтня — Покровом Пресвятої Богородиці та Днем захисника України. Вони нерозривно пов’язані між собою, адже Божа Матір — заступниця і покровителька козаків.

«Дорогі друзі, сьогодні з фото вас вітає 23-річний безвусий Павло Зібров, який приймає присягу. Від щирого серця бажаю вам здоров’я і довголіття, бадьорості духу та родинної злагоди, радості і добра, мирного неба та благополуччя! Купайтеся в щасті і нехай Пресвята Богородиця завжди оберігає ваш дім», — написав музикант.

У коментарях до посту шанувальники не тільки привітали зірку у відповідь, але і відзначили його незвичний зовнішній вигляд:

  • «Вас тут не впізнати!»;
  • «Безвусий Павло теж нівроку!»;
  • «Зі святом вас теж!».

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.