У повсякденному одязі і без макіяжу: Катя Осадча показала, якою її бачить Юрій Горбунов

Відома телеведуча Катя Осадча показала себе в незвичному для публіки вигляді.

Катя Осадча – незмінна ведуча програми «Світське життя», журналістка, світська левиця і модель. В 2013 році Осадча зайняла 64 місце в рейтингу «100 найвпливовіших жінок України» за версією журналу Фокус. Катерина досягла успіху не тільки в кар’єрі, але і стала щасливою мамою двох дітей і люблячою дружиною.

Катя Осадча з чоловіком і сином
Катя Осадча з чоловіком і сином

Катя Осадча з тих знаменитостей, які регулярно діляться зі своїми шанувальниками фотографіями з особистого життя в соціальних мережах. Так, нещодавно телеведуча опублікувала знімок на якому постала без макіяжу і в домашньому одязі. У підписі до фото Осадча привітала всіх з Днем захисника України.

Користувачі Мережі засипали телеведучу компліментами в коментарях і відзначили, що в свої 37 років Катя виглядає відмінно. «Виглядаєте як дівчинка», «Катя красуня», «Неперевершена», – відзначили передплатники.

Нагадаємо, нещодавно Катя Осадча показала свого старшого сина від першого шлюбу. У день народження Іллі, якому виповнилося 18 років, телеведуча опублікувала в Instagram спільні фотографії з сином і написала зворушливе привітання.

Катя Осадча зі старшим сином Іллею
Катя Осадча зі старшим сином Іллею

Популярне

Схожі статті

Як Ірина Горова та 15-річний син Андрій ставляться до Потапа: “Центр інтересів у нас вже не той”

Ірина Горова, відвідавши прем'єру кліпу Анни Трінчер "Бар за баром", разом зі своїм сином Андрієм відповіла на запитання від "Тур зірками на Люкс ФМ". Говорили переважно про Потапа.

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.