20 років в шафі: Лоліта знайшла останній перед розлученням подарунок Цекало і він дуже став у нагоді тепер

56-річна Лоліта Мілявська поділилася забавною історією, яка почалася в далекому 2000 році, а зараз отримала приємне продовження.

Лоліта Мілявська з третім чоловіком Олександром Цекало розлучились в 2000 році, після 10 років шлюбу і спільних виступів в кабаре-дует “Академія”. За її словами, це був дуже важкий розрив, після цього їй навіть довелося лікуватися в психіатричній клініці.

І ось, буквально перед самим розлученням Цекало подарував їй пальто. Так як був не сезон, вона повісила його в шафу. А потім навіть не хотіла витягувати нічого з того, що колишній подарував, не те, що одягати. Так пальто і провисіло в шафі цілих 20 років.

І ось зараз в ефірі програми «Нового радіо» співачка розповіла, що на карантині з’явилося багато вільного часу через скасування концертів і вона вирішила переглянути шафи, щоб позбутися від зайвого.

Лоліта Мілявська
Лоліта Мілявська

Дійшло і до верхнього одягу, серед якого співачка і знайшла це пальто. А воно виявилося дуже непростим – а від самого Джанні Версаче, з його останньої колекції 1997 року, випущеної перед смертю кутюр’є! Він особисто малював його ескізи.

Лоліта сказала, що воно на неї сіло, як влите, вона відчуває себе в ньому просто відмінно.

Такий вінтаж! Я його одягаю на світські заходи – всі давляться від заздрості. Нехай і Цекало подавиться!

Приблизна вартість раритетного предмета одягу – півмільйона рублів.

Схожі статті

Позитив потрапив у лікарню та назвав причину, якою виявилася екс-колега Дорофєєва: не один Дантес страждав

Олексій Завгородній показався на лікарняному ліжку під крапельницею. Відомий музикант розповів про своє самопочуття прихильникам в Instagram.

Дізналася рецепт від бабусі. Тепер завжди готую тільки так: рецепт мініатюрних пиріжків із сосисками

Коли залишається небагато тіста, а ще хочеться пиріжків і з цибулею, і з картоплею, та й із сосисками теж, згадайте цей рецепт. Мініатюрні пиріжки одразу з усім сподобаються вам із першої спроби.

Не стала додавати в тісто яйця, а поклала мед: смачніше булочок ще не виходило. Думаю паски з такого зробити

Ніхто не може встояти перед випічкою. А цей рецепт можна готувати і під час посту, оскільки в ньому немає яєць і вершкового масла. Сьогодні ми підготували рецепт ніжних і пишних медових булочок.