Володимир Остапчук розплакався і перед весіллям з Христиною Горняк, і на самому весіллі. Засумнівався у своєму виборі?

Вчора, 15 жовтня, прогриміло весілля Володимира Остапчука та Христини Горняк. Шоумена так захлиснули емоції, що він встиг кілька разів розплакатися.

У минулому році герой статті пішов від своєї колишньої дружини Олени Войченко, у шлюбі з якою у нього народилося двоє дітей, до нотаріуса Христини. Чоловік познайомився з нею буквально на роботі, будучи весільним провідному у подруги Горняк.

У серпні 2020 Володимир зробив пропозицію нової коханій і ось вже тепер вони офіційні чоловік і дружина. Вона, до речі, взяла прізвище Остапчук.

Кристина Горняк вышла замуж за Владимира Остапчука
Христина Горняк вийшла заміж за Володимира Остапчука

Напередодні торжества наречений зустрівся з дівчиною, яка вела його власне весілля, щоб обговорити сценарій подій. Виявилося, ця бесіда довела його до сліз, хоча він і сам провів безліч весільних церемоній.

«Вона попросила розповісти про себе. Чесно, я плакав. Знову переживаєш ці моменти…», — поділився Володимир в ефірі шоу «Зірковий шлях».

Счастливые жених и невеста
Щасливі наречений і наречена

На цьому сентиментальність не закінчилася. Коли молодята давали один одному шлюбні клятви на вечірньій церемонії, шоумен дуже розчулився, побачивши кохану в її другому платті нареченої з відкритими плечима і в довгій фаті.

Владимир расплакался, увидев Кристину в образе невесты
Володимир розплакався, побачивши Христину в образі нареченої

Під вінець дівчину вів батько. Звичайно, присутні на святі просто не могли не зняти цей зворушливий момент на камеру.

Церемония получилась очень трогательной
Церемонія вийшла дуже зворушливою

Незважаючи на те що на весілля було запрошено не більше 50 чоловік, вийшло воно дуже пишним.

Теперь уже муж и жена Владимир и Кристина Остапчук
Тепер уже чоловік і дружина Володимир і Христина Остапчук

Банкет проходив у вишуканому заміському ресторані Zafferano, гості танцювали під найвідоміші хіти заводної улюблениці публіки Вєрки Сердючки, а Христина за весь вечір змінила цілих 3 сукні.

Популярне

Схожі статті

Пішов від красуні-дружини до коханки, яка була молодшою за його дочку: буремний шлях Віктора Павліка

Протягом останніх декількох років особисте життя Віктора Павліка стало під "прицілом" уваги його фанатів. Сьогодні він одружений вчетверте. Що відомо про дружин артиста?

Розлучений Сергій Танчинець більше не приховує нову кохану: разом з Юлею гуляють попід ручку вулицями Одеси

Розлучившись через 15 років шлюбу, Сергій Танчинець деякий час не підтверджував чутки про роман із колегою Юліаною Корецькою. Та під час прогулянки Одесою парочка поводилася без обмежень.

Не поступається Мер’єм Узерлі: як виглядає старша сестра-співачка Хюррем Султан з “Величного століття”

Відома турецька актриса Мер'єм Узерлі стала популярною на весь світ. Про неї знають усі, на відміну від старшої сестри. Втім, родичка зіркової актриси така ж сама талановита.