Світлану Лободу розкритикували в мережі за вибір невдалого образу: «Ноги колесом, фігура хлопчика-підлітка»

Популярну українську співачку Світлану Лободу розкритикували користувачі мережі за невдалий наряд на новому фото. Зірка поділилася знімком з прогулянки по Києву.

Героїня нашої сьогоднішньої статті успішно поєднує роботу, побудову особистого життя і виховання дітей. У артистки підростають дві дочки — 9-річна Євангеліна, яку вона народила від колишнього цивільного чоловіка Андрія Царя, і 2-річна Тільда.

Публіка впевнена, що батько молодшої спадкоємиці — Тілль Ліндеманн, соліст німецької рок-групи Rammstein.

Светлана с дочками
Світлана з дочками

Звичайно, ці чутки з’явилися не на порожньому місці — парочка разом побувала не на одному світському заході, причому вели вони себе один з одним далеко не як колеги. Проте ніяких коментарів про те, що їх пов’язує, музиканти не дають.

Світлана Лобода і Тілль Ліндеманн
Світлана Лобода і Тілль Ліндеманн

До нескінченного списку справ Світлани також варто додати ведення власного блогу в Instagram. Там на неї підписані вже 6 мільйонів людей і це вражає.

Вчора артистка опублікувала свіжу фотографію, на якій позує вся в чорному — в чорній шкіряній куртці, в чорних джинсах кльош, в чорній водолазці, з чорною маскою, чорними окулярами і чорними туфлями. Єдине, що вибивається за колірною гамою, так це бляшка на ремені.

Ось як Лобода підписала фото:

«За 3 дні до дня народження захотілося подихати рідним київським повітрям, побродити по вуличках, підвести підсумки і підготуватися до нового стрибка».

Багато коментаторів тут же накинулися на співачку за невдало підібраний образ, ракурс і навіть за її вагу:

  • «Трикутник зробили з себе. Вузький таз і широкі плечі, якось не дуже»;
  • «Ви схожі на хлопчика-підлітка, стиль не ваш»;
  • «Худа, як камбала»;
  • «Скелет ходячий»;
  • «Ноги колесом».
Комментарии пользователей Instagram
Коментарі користувачів Instagram

Втім, у за роки публічного життя Світлана вже обросла бронею від злостивців, тим більше що теплих слів на її адресу завжди набагато більше.

Схожі статті

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.

Нічого смачнішого не їла. Пісний торт “Наполеон” на воді готую на замовлення вже 3 рік: хрусткий і ніжний

Навіть під час посту можна поласувати солоденьким досхочу. Причому випічку робитимемо без молочних продуктів. Таким чином удасться приготувати навіть торт "Наполеон".