Юра Горбунов притиснувся до погруддя блондинки, поки Катя Осадча не бачить

Відомий телеведучий і актор Юрій Горбунов показав фото зі своєю колегою по знімальному майданчику Лілією Ребрик.

У блондинки Лілії такі пишні форми в області декольте, що Юра не зміг встояти – притулився до неї, що “диньки ” аж трохи зім’ялося. На знімку Юрій одягнений в білу сорочку, мабуть, це частина костюма для виступу. На Лілії Ребрик надітий легкий сарафан з широкими бретельками на засмаглих плечах. Нехай Горбунов дивиться в камеру, але йому дуже хочеться подивитися Лілі в сторону бюста, це добре простежується по його очах.

“Наталія Степанівна та Іван Васильович ready !! Сьогодні блискуче зіграли Чехова !! Спасибі всім !! # чехів # предложенін “, – написав Юрій Горбунов в підписі до теплого знімку.

Нагадаємо, Юрій Горбунов – народний артист України і популярний актор. Він знявся в багатьох фільмах і серіалах українського виробництва: “Великі Вуйки “, “Село на мільйон “, “Село на мільйон 2 “, “Я, ти, він, вона ” та інших. Також чоловік Катерини Осадчої Горбунов грає в спектаклях. Разом з іншою українською телеведучою Лілією Ребрик, яка відома тим, що веде ранкове шоу на каналі “Україна “.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.