Довгонога Осадча показала свій “гарбуз” всій країні, поки Юрій Горбунов віджигав з Мейхер та Кароль

Телеведуча і зірка "Світського життя" Катерина Осадча привітала всіх з довгоочікуваною приходом осені.

До цього погода була зовсім не осіння, а вже кілька днів в центральній і західній Україні ллють жовтневі дощі. Скоро Хеллоуїн – західне свято, який з кожним роком в нашій країні відзначають все більше і більше людей.

“Чудове осіннє неділю. Тепер, коли більше часу проводимо вдома, є можливість приділити увагу декору, посуді, кулінарії. Влаштувати будинку і кафе, і ресторан, і побачення, і свято “, – написала Катерина Осадча.

Правда з ким Катя зібралася влаштовувати побачення, поки чоловік на роботі – незрозуміло

Інстаграм Катерини Осадчої
Інстаграм Катерини Осадчої

Цієї неділі Юрій Горбунов вів проект “Танці з зірками “, де були відразу два його об’єкта обожнювання – Надя Мейхер, з якої вони недавно цілувалися на зйомках “Великі Вуйки “. І карколомна Тіна Кароль, до грудей якої Юра так любить притискатися після зйомок “Танців … “. Як раніше розповідав Горбунов, його дружина Осадча – дуже ревнива. Тому завжди розпитує де він був і в яких сценах знімався.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.