«Гори целюліту»: Зірки, які підкреслили неправильним одягом недоліки – Філонова, Каменських, Лоліта

Всі жінки хочуть бути стрункими і красивими, але не у всіх це виходить.

Особливо гостро стоїть питання зовнішності, коли мова йде про знаменитості. Одні дуже приховують свій зайвий кілограм від журналістів і публіки, а інші не вважають за потрібне прикривати гори целюліту. Які зірки проповідують бодіпозітів?

Олена Філонова

Ревізорша краси з Нового каналу, а з недавніх пір ще й кандидат у мери Києва недавно дуже поправилася. Це сталося на грунті розставання з коханим чоловіком. “Зібрати себе в купу ” і повернути колишню стрункість телеведучої не вдається ось уже другий рік. Але своїм тілом вона пишається і недоліки не приховує.

Настя Каменських

Вічно худне NK сидить на правильному харчуванні і займається спортом.

Проте, у неї теж бувають проблеми в області стегон. Напевно, на це впливає щільний графік співачки, в якому вона забуває правильно і збалансовано харчуватися.

Так чи інакше, глянувши на її нинішні форми, сміливо можна стверджувати, що зараз краще, ніж раніше. Адже ще десять років тому її не можна було відрізнити по фігурі від Потапа.

Настя Каменських повненька
Настя Каменських повненька

Лоліта

Російська співачка вже в такому віці, коли кілограми з’являються самі по собі. Тому потрібно дуже акуратно ставитися до раціону і займатися спортом. Можливо, Лоліта Мілявська це і робить, але результатів поки мало. А помітити її зайві кг можна на будь-якому концерті – скромність в одязі вона не любить.

Схожі статті

Оригінальне пиріжкове тісто, що підійде до будь-якої начинки: універсальний рецепт, яке годиться і для піци

Як замісити універсальне тісто на кефірі, що підходить для приготування піци та пиріжків як із солодкою, так і з несолодкою начинкою — дізнайтеся в нашому матеріалі.

Як зараз виглядає і де живе 53-річна Анастасія Заворотнюк: 5 років онкології і експериментальна терапія

Відома російська акторка Анастасія Заворотнюк вже 5-й рік не з'являється на публіці та не виходить на зв'язок зі своїми прихильниками. Весь цей час жінка проходить лікування від онкології.

Королева чи султанша? Раміна Есхакзай показала, як виглядала задовго до зустрічі з Віталієм Козловським

Раміна Есхакзай потішила публіку новими фактами про себе. Разом зі своєю мамою вона відповіла на запитання, які найбільше цікавили її шанувальників.