Максим Галкін кардинально змінив зачіску і здивував помолоділим видом: «перетворився в тінейджера»

Відомий гуморист і шоумен Максим Галкін здивував Мережу своїм перетворенням: більше ніяких кучериків.

За сім’єю Алли Пугачової, Максима Галкіна і їх забавних двійнят стежить буквально вся країна. Галкін із задоволенням ділиться зі своїми фанатами свіжими знімками зі свого особистого життя. Інстаграм коміка налічує 8 мільйонів підписників.

Цього разу шоумен опублікував своє фото на якому з’явився в новому образі – без звичних кучериків.

Галкін побажав своїм підписникам сонячного настрою в похмуру погоду.

Шанувальники шоумена не могли пройти повз і відразу ж почали коментувати свіже фото. Більшість користувачів Мережі відзначили, що з такою зачіскою Галкін виглядає набагато молодше, а деякі навіть подумали, що фото архівновне. «Фотка якогось року?», «Прямо в тінейджера перетворився», «Дуже молодо і добре виглядаєте!», «Прямо хлопчик-хлопчик», прокоментували підписники.

Нагадаємо, нещодавно Максим Галкін опублікував своє дитяче фото та порівняв маленького себе і свого сина Гаррі в одному віці. Подібність батька і сина дивує. Гаррі – копія Галкіна в дитинстві.

Максим Галкін порівняв себе з сіном в однаковому віці
Максим Галкін порівняв себе з сином в однаковому віці

Схожі статті

В гостях спробувала цей смаколик та випросила собі рецепт: пухкий морквяний пиріг зі сметанним кремом

Морквяний пиріг має не лише ефектний яскравий вигляд, а й є дуже смачним. Випічка пухка, ніжна і не суха. Пиріг виходить вологим як кекс, а сметанний крем довершує цю страву.

Улюблений салат “Грибна галявина” з копченим м’ясом: виходить водночас і соковитий, і такий ніжний. Ідеально

Шарові салати – найкращий варіант страви для будь-якого свята. Розповідаємо, як приготувати смачну закуску з куркою та грибами, яка приємно здивує всіх.

Курячий пиріг з кунжутом. 2 листа листкового тіста, 1 яйце і фарш. Крихти не залишиться від цієї смакоти

Для приготування такого ароматного й смачного пирога не потрібно витрачати багато сил чи часу – все, що вам потрібно, всього лише увага до деталей і бажання смачно поїсти.