Пекуча Астаф’єва показала свою “щілину” під водою без купальника

Співачка Даша Астаф'єва вирішила з кожним своїм постом в Інстаграм показувати все більше і більше частини свого тіла.

Остання фотосесія Астаф’євої в воді змусила шанувальників захоплюватися. Вона така ніжна і жіночна, що можна задивитися. Даша розповідає, що таку тематику вона вибрала неспроста – вона для неї особлива:

“До речі, плавати я довго не вміла. Навчилася в дев’ятому класі) Як тільки навчилася, відразу стала боятися води … Фотографуватися, мені як бачите, важливіше, ніж боятися … “.

Астаф’єва без купальника показала як хлюпається у воді

На знімках Даша Астаф’єва дійсно без купальника. Вона одягла мереживну нижню білизну тілесного кольору. Цей хід дозволяє на деяких фотографіях думати, що на Даші зовсім нічого немає. Знаючи її, шанувальники б взагалі не здивувалися, що їх кумир вирішила поплавати без нічого.

Деякі коментатори порівняли Астаф’єву з птахом. А як вам її фотосесія?

Популярне

Схожі статті

Навіть стіл борошном не забруднила. Найпростіше і найшвидше печиво: смачне, розсипчасте. Тісто на кефірі

Печиво - це смачний десерт, який прикрашає будь-який стіл і додає затишку в будь-який вечір. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт на кефірі, після якого навіть стіл залишиться чистим.

Готую так вже багато років: замість набридлих котлет – “Царські пальчики”. Ми всі 17 штук одразу з’їли

Звичайні котлети - це дуже проста і смачна страва, але навіть вони часом набридають. На щастя, існує чудова альтернатива, яка сподобається кожному. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.