Олег Винник змінив імідж, щоб остаточно звести з розуму не тільки своїх вовчиць, але і Таюне

Головний повелитель вовчиць Олег Винник змінив зачіску, вирішивши остаточно звести їх з розуму. Прихильницям новий образ улюбленого артиста сподобався.

На рахунку вітчизняного натурального блондина не один хіт і не один проект. Нещодавно він радував публіку своїми танцювальними номерами з Оленою Шоптенко в «Танцях з зірками», проте через коронавірус парі довелося покинути проект.

Їх дискваліфікація стала ударом для аудиторії Винника, але довго сумувати їм не довелося. Як тільки Олег одужав, він тут же розпланував насичений гастрольний графік, щоб скоріше повернутися в робочий ритм. Крім того, виконавець бере участь в зйомках комедії «Скажене весілля 3», прем’єра якої призначена на 2021 рік.

Олег Винник, Потап и Катя Осадчая на съемочной площадке
Олег Винник, Потап і Катя Осадча на знімальному майданчику

Крім героя статті, в стрічці з’являться такі українські зірки, як Юрій Горбунов, він же один з продюсерів фільму, Потап, Позитив, Монатік і не тільки. Судячи з усього, кіно обіцяє бути видовищним.

Винник вирішив підігріти інтерес до майбутнього проекту і поділився у своєму профілі в Instagram закадровими фото, підписавши публікацію так:

«Це буде найскаженіше весілля з усіх трьох!».

Підписникам знаменитості дуже сподобалися знімки, а особливо вони відзначили ту фотографію, де Олег постав перед камерами з довгим волоссям — хтось навіть поцікавився, яким шампунем він користується.

Олег Винник с длинными волосами
Олег Винник з довгим волоссям
  • «Чекаємо на прем’єру!»;
  • «Останнє фото супер»;
  • «Просто шик!»;
  • «Який красунчик!»;
  • «Спасибі за те, що даруєте позитивні емоції!», — пишуть користувачі мережі.
Комментарии пользователей Instagram
Коментарі користувачів Instagram

Схожі статті

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.

Беру курячу печінку і готую геніальний салат! Смачний рецепт всього з 3 інгредієнтів – роблю на кожне свято

Салат з печінкою дуже простий і складається всього з трьох інгредієнтів. Та вони настільки вдало поєднуються між собою, що утворюють неймовірний смак.

Пиріжки звичайні вже не роблю: дуже смачні домашні біляші “Від душі”. Не такі жирні, бо смажаться по-іншому

Нічого важкого у приготуванні біляшів немає, а ці виходять надзвичайно соковитими, але водночас дієтичними. Бо олії потрібно використовувати мінімум.