Найсміливіші образи Тіни Кароль, від яких чоловіки без розуму, а Дан Балан втрачає контроль

Українська красуня Тіна Кароль вміє завоювати публіку своїм вокалом, зовнішнім виглядом і харизмою.

Після втрати чоловіка Кароль довгий час була “поза ефіром ” – відмовлялася від проектів, не випускала пісні, не робила публікацій в соціальних мережах. Але зараз красуня нарешті повернулася в звичне життя, і навіть завела собі шанувальника. Правда не українського, а молдавського – того самого Дана Балана, з яким її намагалися звести ще з часів “Голосу країни “. У чому секрет Тіни? Вона досить приваблива, і знає як правильно подати свою красу. Тільки подивіться на її фото.

Палке червону сукню, під яким явно нічого немає. Тіна ледве встигла прикрити долонями причинне місце, перед тим, як фотограф зробив цей знімок. А її погляд хижачки так і манить всіх чоловіків, змушуючи їх пускати слину.

Її образи, в яких співачка виходить на сцену, так і кричать про пристрасті і жіночої енергії артистки.

А на Танцях із зірками Тіночка взагалі грає з вогнем – то ніжку відкриє, то і зовсім вийде в наряді без верху.

Нещодавно Тіна стала обличчям журналу VOGUE (вересневий випуск). Для журналу вона знялася в декількох фотосесіях, одна з яких була на ліжку. Зім’яте постільну білизну, чорно-білий знімок, а на Тіні надітий тільки светр. Знімки вийшли дуже атмосферними.

На концерті до Дня Незалежності України в цьому році на Тіні було не плаття, а збірний наряд – мінімальний топік в камінцях і така ж спідниця з відкритою ніжкою. Футболка змусило шанувальників обговорювати образ Кароль і її дуже хороший смак (або ж першокласну роботу стилістів знаменитості).

Тіна Кароль в фонтані
Тіна Кароль в фонтані

Схожі статті

39-річна TAYANNA стала завидною нареченою, бо має шматочок землі на Балі: пощастить її новому коханому

TAYANNA завжди мріяла мати власний будиночок біля океану. Три роки тому коханий співачки втілив цю мрію в життя. Щоправда, наполовину – подарував земельну ділянку на Балі.

Ці млинці смачні з чим завгодно, але я запікаю з сиром: беру молоко, яйця та крохмаль. Мій улюблений рецепт

Пропонуємо рецепт запечених млинців на молоці з сирною начинкою. Вони виходять дуже смачними та стануть гарним доповненням до чашки улюбленого чаю.

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.