Надя Дорофєєва відверто зізналася про свої нічні панічні атаки: це так страшно

Надя Дорофєєва - популярна співачка і медійна особистість, кумир молоді - на її рахунок у Інстаграме підписано понад 5 млн осіб. Дівчина часто ділиться своїми думками і відповідає на питання.

Вчора в своїм сторіз Надя викроїла час відповісти на десяток запитань від передплатників. Сказала, що приїхала на заняття з вокалу заздалегідь і у неї з’явилася вільна хвилинка.

Серед інших хтось запитав її:

Чому дівчатам в 21-м столітті так складно прийняти себе?

Тема Надю зачепила і вона відповіла серйозно, суть така: багато молодих люди занадто багато часу проводять в соціальних мережах за переглядом чужих акаунтів. І у них складається враження, що у інших “ідеальне життя” на відміну від них. А це призводить зниження самооцінки, депресії та інших неприємних наслідків.

Дорофєєва додала, що ось вона відповідає весело і для передплатників у неї завжди, але ж не все так в її житті райдужно, наприклад, по ночах у неї бувають панічні атаки. Безпричинно їй стає дуже страшно і складно впоратися з цим почуттям.

Надя Дорофєєва в сторіз
Надя Дорофєєва в сторіз

Своє відео вона виклала в сторіз, супроводивши його зі спецефектом – патьоками крові на обличчі, які символізують серйозність її слів.

Надя порадила поменше сидіти в соцмережах, а жити повноцінним реальним життям.

 

Схожі статті

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!

Ірина Білик допомогла: Катя Осадча під пісню “Нова” дефілювала, а Юрій Горбунов круто змінив життя

Пісня Ірини Білик "Нова" для Каті Осадчої та Юрія Горбунова має неабияке важливе значення. Її прем'єрне виконання вплинуло на життя обох зірок, які тоді ще й гадки не мали, що стануть подружжям.

Роблю смачну й запашну домашню ковбасу: на вигляд як справжня, а в середині картопля – з’їдають до шматочка

Не треба боятися слова ковбаса. Приготувати цей смачний наїдок зможе будь-яка господиня без особливих проблем. Оскільки робитимемо на основі картоплі, то вийде зовсім недорого.