Як виглядали посмішки зірок без вінірів: Тіна Кароль, Ані Лорак, Світлана Лобода та інші

Зараз багато представників шоу-бізнесу можуть похвалитися ідеальними білосніжними зубами, але так було не завжди. Давайте подивимося, як виглядали посмішки Кароль, Лободи, Лорак та інших зірок без вінірів.

У всіх, хто не хоче знати про те, що таке гострий зубний біль, є телефон перевіреного стоматолога. А ось для знаменитостей ці фахівці важливі не тільки для профілактики, але і для стабільності доходів, адже публічні особи повинні бути власниками сліпуче білих і рівних зубів.

Тіна Кароль

Тина Кароль
Тіна Кароль

Поп-діва прославилася в далекому 2005-му, коли посіла друге місце на пісенному конкурсі «Нова хвиля». З тих самих пір вона є однією з найпопулярніших вітчизняних співачок. Тіна не тільки радує шанувальників новими хітами, вона також пробує себе в якості актриси і телеведучої.

Усмішці Кароль можна позаздрити і вона, поза сумнівом, з роками стала тільки кращою.

Ані Лорак

Ани Лорак
Ані Лорак

У 2008 році Лорак представляла країну на «Євробаченні» з піснею «Shady Lady» і посіла друге місце. Крім того, вона стала наймолодшою заслуженою артисткою України. Зараз Ані живе і гастролює в Росії, за що регулярно отримує порцію критики від українських слухачів.

У Кароліни від природи рівні зуби, хоча очевидно, що вони побіліли — вже якщо не вініри, то відбілювання в даному випадку не виключено.

Анна Седокова

Анна Седокова
Анна Седокова

Екс-учасниця жіночої поп-групи «ВІА Гра», яка була основною вокалісткою і лідером золотого складу тріо. Пізніше вона зайнялася сольною кар’єрою, причому не тільки в якості співачки. Анна і ведуча, і автор книг, і дизайнер одягу, і виконавиця.

На фото-порівнянні неозброєним оком видно, що посмішка Седокової стала просто сліпучою.

Світлана Лобода

Светлана Лобода
Світлана Лобода

Ще одна колишня солістка «ВІА Гри», яка носить горде звання заслуженої артистки і виступає під невигадливим сценічним ім’ям LOBODA. Світлана завоювала не тільки любов публіки, а й визнання самої Алли Пугачової, яка одного разу недвозначно натякнула на те, що сприймає її як свою наступницю.

Разом з кольором волосся Лободи біліли і її зуби, з чим важко посперечатися, дивлячись на фотографії зірки.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.