Підстриглася і зробила кучерики: вагітна Мер’єм Узерлі з «Величного століття» кардинально змінила імідж

Зірка культового серіалу «Величне століття» Мер'єм Узерлі здивувала кардинальною зміною іміджу.

Мер’єм Узерлі – турецька актриса, світову славу якої їй принесла роль Хюррем-султан в культовому серіалі «Чудовий вік». Хоча цей серіал закінчили знімати ще 2014 році до життя головної героїні досі прикута увага мільйонів глядачів. Сама Мер’єм Узерлі намагається тримати зв’язок зі своїми фанатами і регулярно ділиться з ними свіжими знімками в своєму Інстаграмі.

Так, нещодавно Мер’єм опублікувала фото обкладинки відомого журналу, на якій вона зображена. Актриса позує в зовсім незвичному для себе образі. Замість довгого волосся – короткі кучерики.

Варто відзначити, що з такою зачіскою актриса виглядає чудово. Це і відзначили фанати акторки. «Красуня Хюррем», «Вау яка шикарна красуня», «Красива дуже, моя улюблена актриса», – прокоментували знімок підписники.

Нагадаємо, нещодавно Мер’єм Узерлі в одному з інтерв’ю зізналася, що вагітна вдруге і вже в січні наступного року народить своїй дочці сестричку. Подробиці особистого життя актриса приховує. Також Мер’єм останнім часом не публікує фотографії в повний зріст щоб не показати свої кругленький форми.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.