Схожа на батька. У мережі з’явилися фото старшої дочки Бодрова-молодшого

Сергій Бодров-молодший пропав безвісти в Кармадонській ущелині в вересні 2002 року. За офіційними даними, він загинув через сходження льодовика. У Сергія залишилося двоє дітей. Старшій доньці Ользі на той момент виповнилося чотири роки, а молодший син Олександр народився всього за місяць до зникнення батька. Чим зараз займається старша дочка і як виглядає дівчина, ви дізнаєтеся з нашого матеріалу.

Ольга вирішила продовжити династію акторів і поступила в ГІТІС. Зараз вона навчається на другому курсі. Цікаво, що дівчина при подачі документом і здачі вступних іспитів не афішувала, чиєю родичкою вона є.

 "" Ольга Бодрова

Першою роллю актриси стала робота в короткометражному фільмі, який знімав її однокурсник. А вже в 2019 дівчина знялася в повнометражній стрічці «Калашников», сценаристом і продюсером якого став її дідусь Сергій Бодров-старший. Крім зйомок, Ольга грає в театрах.

 "" Ольга Бодрова

Однак поки актриса до слави і популярності не готова. Її акаунти в соціальних мережах приховані. До того ж, на інтерв’ю вона погоджується тільки тоді, коли йдеться про її батька. Про себе Ольга практично не говорить, так як вважає, що, будучи студенткою-другокурсницею їй нема чого розповісти.

У той же час, багато шанувальників її тата говорять про те, що дочка, ставши дорослішою, стає все більше схожа на нього.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Наперекір моді. Зірки, яких немає в Instagram.

Нагадаємо, що список зірок, які заражені коронавірусом, постійно збільшується. 

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина.

Схожі статті

Забутий багатьма рецепт 70-х років. Так готувала ще моя бабуся: збиваю молоко з оцтом і отримую цей шедевр

Знаючи цю маленьку хитрість, ваші булочки завжди будуть виходити пухкими, ніжними та повітряними. Для цього потрібно додати у тісто один секретний інгредієнт – оцет.

Такі равлики збирають гору компліментів: знаменитий рецепт з родзинками. Мої по 10 штук за раз уплітають

Спробуйте рецепт випічки, яка чудово пасуватиме до чашки чаю! Виходять такі ласощі неймовірно смачними та дуже ніжними завдяки кремовій начинці.

Тане у роті! Дуже ніжне і хрумке печиво з кольоровою глазур’ю на Пасху 2024 – розлітається швидше, ніж паски

Великоднє печиво за цим рецептом виходить дуже смачним, хрумким та ніжним. Випічка має не лише відмінний смак, а й яскравий колір, тому особливо сподобається дітям.