Тіна Кароль взяла приклад з Насті Каменських і показала фото без одягу: Дан Балан пускає слину

Тіна Кароль - еталон жіночності, елегантності і краси. Співачку тричі визнавали найкрасивішою жінкою України за версією журналу «Viva», її зовнішністю захоплюються мільйони.

Тіна Кароль любить дивувати яскравими, елегантними нарядами і чуттєвими фотознімками. Однак цього разу артистка здивувала зовсім не одягом, адже її Тіна вирішила взагалі не надягати. Так, на фан сторінці Тіни Кароль в Інстаграмі з’явилося несподіване фото. На знімку співачка зображена зовсім без одягу, в одних довгих чорних рукавичках з візерунком. Тіна схрестила ноги і руки, прикривши ними причинні місця. Макіяж співачки був нюдовим, практично непомітним, а злегка хвилясте волосся вільно спадало на оголені плечі.

Хоча знімок був дуже відвертим, він вийшов зовсім вульгарним, а скоріше спокусливим. Це відзначили і шанувальники Кароль, засипавши її компліментами в коментарях.

Нагадаємо, нещодавно Тіна Кароль знялася у відвертій фотосесії, де приміряла спокусливе червоне плаття з дуже великим вирізом на нозі. Виріз був настільки великим, що Тіна ледь прикривала свої інтимні місця долонями.

Тіна Кароль вміє дивувати
Тіна Кароль вміє дивувати

Схожі статті

Можна готувати хоч кожен день: 5 смачних салатів молодої капусти. Весінні рецепти, які я розтягую до осені

Настала весна, час легкості та схуднення. У цю пору року завжди хочеться чогось простого. Сьогодні ми підготували добірку з 5 рецептів салатів із молодою капустою, які забезпечать сонячний настрій.

Чоловік після роботи летить додому, коли готую цю вечерю за 35 грн: рецепт, який підкорив моїх 3-х чоловіків

Як можна максимально заощадити в приготуванні вечері? Можна використовувати молоді кабачки та сковороду. Страва виходить недорогою, але дуже смачною. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.

Беру йогурт і заморожену вишню. Нереально смачний пиріг “6 склянок”: готувала одразу два, але виявилося мало

Пиріг "6 склянок" настільки простий у виконанні й при цьому смачний, що його захочеться випікати знову й знову. Замість заморожених вишень можна брати будь-які інші ягоди.