Розповніла Настя Каменських показала свій раціон: їсть одну траву, щоб схуднути

Популярна співачка Настя Каменських поділилася ранковою фотографією під час сніданку і показала, що потрібно їсти, щоб залишатися стрункою і красивою.

Поп-діва Настя Каменських за останніх кілька років привела себе в форму і добре схудла. Співачка регулярно займається спортом, правильно харчується, а від недавна навіть почала допомагати в схудненні всім бажаючим. Так, співачка організувала 30-денний марафон схуднення і тепер 5 разів на тиждень проводить онлайн-тренування для учасників марафону.

Однак користувачі Мережі вважають, що Каменських має ще далеко не ідеальні параметри. У коментарях до фотографій Насті часто можна зустріти негативні висловлювання щодо соковитих форм співачки і припущення, що вона вагітна.

Незважаючи на це Каменських регулярно публікує фотографії в своєму Інстаграмі, велика частина з яких дуже відверті. Цього разу співачка опублікувала фото, зроблене під час сніданку.

На знімку Настя снідає великий мискою салату. Шанувальникам співачки здалося, що їй не дуже подобається їсти одну зелень, але заради красивої фігури Каменських готова на все. «Не дуже смачно виглядає, і вираз обличчя не дуже, краса вимагає жертв», «Щось не видно бажання їсти траву», «Щось у вас Настя на обличчі немає настрою», – прокоментували фото підписники.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.