Дружина Дмитра Комарова Олександра Кучеренко в прозорій сукні показала свої бездоганні вигини

«Міс Україна 2016», модель і телеведуча Олександра Кучеренко здивувала Мережу сміливим образом.

Її називають найкрасивішою дружиною в українському шоу-бізнесі, а хтось порівнює її з голлівудською актрисою Анджеліною Джолі. Олександра Кучеренко для багатьох є еталоном жіночої краси. Дівчина знає свої сильні сторони і часто ділиться зі своїми шанувальниками свіжими знімками.

Деякий час назад Олександра пішла по стопах свого чоловіка Дмитра Комарова і стала телеведучою. Кучеренко веде програму “Зоряний спорт ” на каналі ICTV і регулярно з’являється в ефірі в спокусливих нарядах.

Нещодавно в своїх Інстаграм-сторіз Олександра опублікувала фото, зроблене перед зйомками нового випуску телепрограми.

Скріншот з Інстаграм-сторіз Кучеренко
Скріншот з Інстаграм-сторіз Кучеренко

Цього разу ведуча одягла чорну відверту сукню з прозорими вставками на руках і животі. Дівчина злегка зігнулася, продемонструвавши свої витончені вигини, і поклала руку на стегно, надавши знімку ще більшої пікантності.

Нагадаємо, нещодавно Олександра Кучеренко здивувала публіку схожістю з відомою голлівудською актрисою. Дівчина опублікувала фото на якому постала в стильному осінньому образі. Саша стояла полубоком і не дивилася в кадр. Багато передплатники відзначили, що на цьому знімку Кучеренко дуже схожа на Анджеліну Джолі.

Схожі статті

Дякую свекрусі за цей рецепт: потрібно всього 4 інгредієнти та заправка, щоб приготувати салат “Моя Леді”

Приготувати смачний салат з цікавою назвою "Моя Леді" можна з чотирьох інгредієнтів, а весь секрет криється в ароматній заправці. Спробуйте цей рецепт сьогодні та пригостіть родину смачною вечерею.

“Юристи вже працюють”: Ольга Фреймут прояснила ситуацію з некоректним коментарем щодо чоловіків в Україні

Телеведуча та журналістка Оля Фреймут потрапила у скандал, начебто звинувативши українських чоловіків в небажанні захищати країну. Сама знаменитість стверджує, що ці слова – брехня. 

Рецепт мама принесла з гостей: беру найдешевший фарш, але ж ой як смачно виходить. Про котлети чути не хочу

Що можна приготувати з фаршу? Звичайні котлети вже набридли, а сильно заморочуватися не хочеться. Сьогодні ми підготували рецепт, який чудово підходить для таких моментів.