Бюст вивалився з купальника: фанати Софії Ротару показали її очманіле фото часів молодості

На зйомках художнього фільму "Душа" в 1981 році Софія Ротару позувала в купальнику.

Знімків звідти майже не залишилося, тому кожна нова фотографія, яка з’являється в мережі – справжній раритет. Нещодавно фан-сторінка Софії Ротару опублікувала знімок, де бюст молоденькою Софії трохи вивалився з щільного купальника. Ротару в ті роки була дуже навіть соковитою дівчиною. Це відзначили і шанувальники, які залишили знімку молодої співачки десятки лайків.

В молодості у Софії буле дрібне кучеряве волосся і ямочки на щоках – ось за що полюбив її майбутній чоловік

Відзначимо, співачка не тільки складала і виконувала пісні, але ще і знімалася в фільмах. Також Софія Михайлівна Ротару має сьогодні звання народної артистки і Заслуженої Артистки.

Її внучка Софія Євдокименко вирішила частково йти по стопах бабусі, і вже виконала кілька пісень. Однак на велику естраду так і не зважилася піти. Зараз вона живе в США і займається модельним бізнесом. Софія Євдокименко дуже схожа на свою бабусю в молодості – така ж худенька і з формами.

Схожі статті

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.

Нічого смачнішого не їла. Пісний торт “Наполеон” на воді готую на замовлення вже 3 рік: хрусткий і ніжний

Навіть під час посту можна поласувати солоденьким досхочу. Причому випічку робитимемо без молочних продуктів. Таким чином удасться приготувати навіть торт "Наполеон".

Якщо у вас є 1 яйце і 1 яблуко, приготуйте цей рецепт за 5 хвилин: неймовірно смачні пончики – ніжні і пухкі

Ви закохаєтесь у ці яблучні пончики вже після першого відкушеного шматочка. Вони дуже ніжні, м'які і в міру солодкі. Готуються ці смаколики швидко і з доступних продуктів.