Показала просвіт між ногами: схудла Ані Лорак натягнула чоловіче худі і чекає пропозиції від Єгора Гліба

Українська та російська співачка Ані Лорак під всю готується до весілля. Навіть тіло вже в форму привела - схудла так, що ніжки здаються такими тонкими, як сірники.

Нещодавно співачка засвітила обручку з величезним діамантом від нинішнього залицяльника Єгора Глібова. Незабаром Ані Лорак підтвердила – готується знову йти під вінець. Сьогодні артистка опублікувала фото, де вона у великій чоловічий толстовці і обтягуючих штанах позує на тлі вулиці. Лорак мило посміхається, і бажає всім щастя.

“Все буде добре! Всередині нас ховається суперсила і неймовірні здібності! Вір у себе! “, – написала артистка у описі до фотографії.

Мало хто знає, але Лорак дуже важко переживала розлучення з чоловіком Муратом. Він змінив Лорак, поки та була на гастролях і заробляла на життя. Але це не єдиний значимий чоловік в житті артистки. Більше про її проблеми, негаразди і перемоги дивіться в нашому відео на Ютуб-каналі “Одна хвилина ” – Ані Лорак: Головні чоловіки в житті співачки, зрада чоловіка і любов Єгора Гліба.

Також недавно Лорак випустила кліп, де знялася її з Муратом малолітня дочка Софія. Це було дебютний виступ дівчинки на широку публіку. Мабуть, вона вирішила піти по маминих стопах.

Схожі статті

До чого ж він смачний. Ефектний салат “Принц” на святковий стіл: гості так і не відгадали, з чого він

Салат за цим рецептом виходить дуже смачним, ніжним і ситним. Він ідеально впишеться у ваш святковий стіл і гарантовано сподобається усім гостям та членам родини.

Беру крабові палички та сирок. Цей закусочний рулет готую не тільки на свята: і ніякого лаваша не треба

Порадуйте своїх близьких смачною закускою з плавлених сирів, крабових паличок та яєць. Така смакота не може не сподобатися, тому швидше записуйте собі рецепт!

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Найсмачніший і дуже простий супчик з лапшою

Цей домашній суп з куркою та локшиною із задоволенням будуть їсти дорослі та діти. Він виходить дуже смачним, ситним і наваристим, а готується дуже просто.