Бюст вивалився з сукні: Віра Брежнєва осоромилася на сцені, але продовжувала співати, незважаючи ні на що

У Мережу потрапило невдале фото Віри Брежнєвої, зроблене під час виступу співачки на сцені.

Віру Брежнєву багато хто вважає еталоном жіночої краси і частенько називають «секс-символом». Таке звання співачка отримала виступаючи ще в легендарній групі ВІА Гра.

Брежнєва в складі групи ВІА Гра
Брежнєва в складі групи ВІА Гра

Зараз Віра будує сольну кар’єру, знімається у фільмах і є дружиною і люблячою мамою. Брежнєва почала вибирати наряди скромніше і менше звертати на себе увагу епатажними витівками.

Віра Брежнєва зараз
Віра Брежнєва зараз

Нещодавно в Мережі з’явився не зовсім вдалий кадр співачки. Віру сфотографували під час виступу, коли у неї через невдале сценічне вбрання бюст трохи не помістився в плаття. Співачка засвітила пікантну частину свого тіла.

Брежнєва засвітила пікантну частину бюста
Брежнєва засвітила пікантну частину бюста

Тим не менш, на сцені може трапитися різне і практично кожен артист потрапляв в незручне становище.

Нагадаємо, 38-річна Віра Брежнєва не соромиться показувати публіці себе без макіяжу. Співачка часто публікує в своєму Інстаграмі фото, де вона зображена в звичайному домашньому вигляді. Варто відзначити, що співачка, незважаючи на вже не юний вік, виглядає чудово. На її обличчі немає практично жодної зморшки, а досконалій фігурі можуть позаздрити багато дівчат.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.