Лідія Таран показала підрослу дочку від шоумена Андрія Доманського: копія зіркового тата

Популярна українська телеведуча Лідія Таран показала підрослу дочку Василину від Андрія Доманського. Шанувальники вважають, що дівчинка дуже схожа на зіркового тата.

Героїня нашої сьогоднішньої статті виховує спадкоємицю одна, оскільки з шоуменом вони давним-давно розійшлися. Офіційно одруженими батьки Василини не були, пара прожила кілька років у цивільному шлюбі, в якому і народилася спільна донька.

Для Лідії це перша дитина, а ось Андрій — справжній багатодітний тато. Всього у нього п’ятеро рідних дітей і ще один син, що залишився у його нинішньої дружини Марини від минулих відносин.

Андрей Доманский со всеми своими детьми, Василина первая справа
Андрій Доманський з усіма своїми дітьми, Василина перша справа

Сам Доманський в одному з інтерв’ю зізнався, що бачиться з Василиною не так часто, як хотілося б, проте він готовий завжди поставити її справи в пріоритет над своїми.

Зараз дівчинці 13 і мама регулярно влаштовує для неї активний відпочинок. На цей раз дами відправились до лісу збирати гриби, а кадрами з тихого полювання Лідія поділилася у себе в Instagram.

Лидия вышла в лес по грибы с дочкой Василиной
Лідія вийшла в ліс по гриби з донькою Василиною

Теледіва не посоромилася показатися перед шанувальниками без макіяжу, сховавши волосся під хусткою, а дочка вибрала для походу сірий спортивний костюм і світлу панамку.

Ось як підписники прокоментували фотографії:

  • «Викопаний тато», — мова про Василину;
  • «Які ви гарні дівчатка. Такі натуральні, справжні. Ось в цьому і весь секрет жіночої краси»;
  • «Татова доця».
Лидия Таран с дочерью
Лідія Таран з дочкою

Втім, з усім сказаним (написаним) важко не погодитися, адже дочка Доманського та Таран дійсно схожа на батька, а без косметики Лідія виглядає навіть краще, ніж з нею.

Схожі статті

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.

Нічого смачнішого не їла. Пісний торт “Наполеон” на воді готую на замовлення вже 3 рік: хрусткий і ніжний

Навіть під час посту можна поласувати солоденьким досхочу. Причому випічку робитимемо без молочних продуктів. Таким чином удасться приготувати навіть торт "Наполеон".