Перебір або кумедна ідея. Петросян виставив фото з пляжу

Євгену Петросяну 74 роки, але, незважаючи на солідний вік, він ламає стереотипи і є активним користувачем Instagram. Артист часто публікує фото з концертів, за лаштунками і відпочинку. Одне з таких фото було зроблено на пляжі, і цей пост викликав змусив фанатів розділитися на дві категорії - тих, хто за, і ті, хто проти.

Річ у тім, що на знімку Євген Петросян позує з голим торсом. Реакція підписників не змусила на себе довго чекати, але тут думки фоловерів артиста розділилися.

 "" Фото, яке стало причиною суперечок

Частина прихильників залишала позитивні коментарі. Ось деякі з них: “Дами, тримайте себе в руках!”, “Божечки! Який він хороший”,”О, Євген Ваганович, та Ви мачо”,”Дон Корлеоне”,”Luxuryman in da beach”.

Також фанати рекомендували артисту більше приділяти часу відпочинку, але в той же час залишатися максимально обережним через коронавирус.

Інші підписники обурилися поведінкою Євгена Вагановича, мовляв, це некрасиво і непристойно, але всі негативні відгуки артист тут же видалив.

Нагадаємо, що він півтора роки тому розійшовся зі своєю дружиною Оленою Степаненко. Разом вони прожили тридцять три роки. Причиною розлучення називають захоплення Євгена своїм адміністратором Тетяною Брухуновой.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Не знають кордонів. Зірки, які невміло використовують накладні вії.

Нагадаємо, що Гаррі Поттер повертається. Деніел Редкліфф анонсував продовження історії.

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина.

Схожі статті

Користуюся тільки цим рецептом. Діти вимагають, щоб готувала частіше: смачне горіхово-шоколадне печиво

Для затишного і теплого вечора обов'язково потрібен кухоль ароматного чаю. А який же чай без печива? Сьогодні ми підготували рецепт хрусткого горіхово-шоколадного печива, яке припаде до смаку одразу.

Готую на замовлення вже багато років, сусіди заздрять! Дуже смачні і ефектні бісквітні тістечка “Ніжність”

Бісквітні тістечка за цим рецептом виходять смачнішими за будь-який торт. Легкий, невагомий і нереально смачний – саме таким виходить десерт за цим рецептом.

Страва, яка ще жодного разу не залишалася у нас “на завтра”: м’ясо з картопляним пюре в духовці. Без метушні

Запечене м'ясо з картопляним пюре – це гарантовано вдала страва, яка порадує своїм смаком, ароматом і відмінним поєднанням м'яса з картоплею під апетитною скоринкою.