Ведучий «Холостяка» Григорій Решетник з дружиною чекають на третю дитину: щасливі вагітні фото

Один з найулюбленіших публікою українських ведучих Григорій Решетник з дружиною Христиною скоро стануть багатодітними батьками. У пари на підході третя дитина.

Герої нашої сьогоднішньої статті вже виховують двох синів — 7-річного Ваню і 3-річного Діму. Варто відзначити, що подружжя справляються без допомоги няні.

Ваня и Дима Решетники
Ваня і Діма Решетники

В одному зі своїх інтерв’ю Христина розповіла, що для них діти — не перешкода:

«Ми хочемо, щоб вони бачили, яким життям ми живемо. Ми всюди беремо їх з собою, з татом на зйомках бувають, що їм дуже подобається. Люди впевнені, що за нами їздить в подорожі свита нянь. Допомагала часом моя мама, бабуся іноді, але це дуже рідко. Можна абсолютно спокійно обходитися без допомоги».

Григорий Решетник с женой Кристиной
Григорій Решетник з дружиною Христиною

Цікаво, що дружина шоумена більше хоче хлопчика, хоча у них вже є двоє, а сам він буде радий кому завгодно. Майбутній малюк повинен народитися ближче до зими, стать якого Решетники поки не розкривають, однак шанувальники вже згорають від нетерпіння.

Що стосується можливого імені для дитини, то Ваня і Діма названі на честь дідусів. Як розповів Григорій, якщо третью буде дівчинка, то бабусі вже натякають на себе.

До речі, брати дуже зраділи, дізнавшись, що в недалекому майбутньому їхня сім’я стане більшою:

«Вони цілують животик, звертаються до нього «мій малюк». Вже дуже люблять. Класно поставилися», — поділилося особистим подружжя.

Семья Решетников в ожидании третьего ребенка
Сім’я Решетник в очікуванні третьої дитини

Не можна не відзначити, що для українського шоу-бізнесу 2020-й — рік бебі-буму. Зовсім недавно в черговий раз батьками стали Джамала зі своїм чоловіком, Світлана Тарабарова, Альоша з Тарасом Тополею, хореограф Ілона Гвоздьова, а скоро до цього списку приєднаються і Решетники.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.