Корольова показала підтяжку, на яку зважилася після того, як Тарзан зрадив їй з молодухою

Уже минуло більше місяця з того часу, як на всю Україну і Росію прогримів скандал про невірних пригоди Сергія Глушка до молодої коханки.

За цей відносно невеликий часовий проміжок було все – і публічні виступи сторін, і сюжети на центральних каналах, навіть Андрій Малахов підключився, і, звичайно ж, вагітність коханки, і те, що Глушко нібито вдарив її, коли дівчина намагалася до нього пробитися і поговорити . Було навіть велике інтерв’ю, яке Корольова зі своїм чоловіком дала Ксенії Собчак в її Ютуб-шоу.

Скандал зі зрадою танцівника Тарзана затих, і Наталя Корольова змогла знову повернутися до нормального життя

Однак на грунті зради вона зробила свої висновки – не дарма ж її благовірний чоловік задивився на дівчинку молодший. А судячи з відео на каналі Ксенії Собчак, у Наташі вже давним давно глибокі зморшки і обвислі особа. Щоб якось це усунути і хоч трохи бути схожою на Анастасію Шульженко, колишня русалка Ігоря Ніколаєва зважилася на пластику.

В останній публікації Корольової в Інстаграм видно, що вона підтягла особа і збільшила губи. Хто саме був хірургом і в якій клініці співачка робила процедури краси – поки невідомо.

На фото вона стоїть у білій футболці бренду Levis і тримає в руках Кока-Колу. На шиї масивні прикраси або з золота, або з позолотою.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.