Син Тіни Кароль здивував дорослим виглядом: зростає копією свого батька

Відома українська співачка Тіна Кароль не часто показує свого сина Веніаміна на публіку і оберігає його від надмірної суспільної уваги. Цього разу артистка вирішила побалувати своїх шанувальників і опублікувала свіже фото Вені.

11-річний Веніамін народився в рік весілля Тіни з продюсером Євгеном Огіром. Хлопчику було 5 років, коли його батько помер від онкології – раку шлунка. Коли Веніаміну було 8 років, Кароль відправила його вчитися в Лондон. В інтерв’ю Тіна зізналася, що це рішення далося їй нелегко. Відпустити свого маленького сина за кордон було складно, але бажання дати Веніаміну гідну освіту було сильніше. Варто відзначити, що в Лондоні син Кароль проживає в українській родині, яка не дає йому забути рідну мову і українські традиції.

Тіна Кароль з сином Веніаміном
Тіна Кароль з сином Веніаміном

Нещодавно на своїй сторінці в соціальній мережі Тіна Кароль опублікувала свіже фото сина. На знімку хлопчик стоїть в шкільній формі і окулярах і мило посміхається. Також співачка показала фото зошити сина, на якому можна розгледіти практично ідеальний почерк хлопчика.

I love you my world ❤️

Posted by ТИНА КАРОЛЬ on Monday, October 26, 2020

Шанувальники Кароль відразу взялися коментувати фото і відзначили, що Веніамін дуже схожий на свого батька. «Який красень Веніамін!», «Вау, як красиво! Ваш син красавчик, бідні дівчатка .. дуже схожий на вашого чоловіка »,« Мамин улюблений син. Як же він схожий на Женю », – прокоментували фото підписники.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.