Олена Шоптенко в мікро-шортах задерла ноги перед камерою в спробах звернути на себе увагу Олега Винника

Відома хореограф Олена Шоптенко показала бездоганну фігуру в мікро-шортах. Тепер ясно, як їй вдалося стати улюбленицею головного вовка країни.

Героїня нашої сьогоднішньої статті знайома публіці завдяки участі в «Танцях з зірками». Як не дивно, але найбільш феєричними появами танцівниці на паркеті багато хто вважає першу з Володимиром Зеленським та останню з Олегом Винником.

Нинішнього президента України Олена привела до перемоги, а ось з вітчизняним натуральним блондином їй вдалося виступити всього 4 рази. Справа в тому, що на п’ятому тижні нового сезону одна з найулюбленіших телеглядачами пар злягла з коронавірусом, після чого їх дискваліфікували.

За правилами шоу учасники мають право пропустити лише один ефір за станом здоров’я, але цього часу занадто мало, щоб повністю оговтатися.

З колосальною підтримкою шанувальників Винник та Шоптенко могли повернутися на паркет, проте цього так і не відбулося — співак порахував нечесною можливість боротьби за кубок після довгого лікарняного без тренувань.

Алена и Олег на тренировке
Олена і Олег на тренуванні

На цьому засмучення публіки не закінчилися, адже Олена прийняла рішення більше не з’являтися в «Танцях з зірками» в якості хореографа в парі. Фанати сподіваються, що в майбутніх сезонах вона займе крісло судді.

Як до, так і після вильоту з проекту героїня статті продовжує активно ділитися новими фото і відео в соціальних мережах.

Олена Шоптенко оговталася від ковіда і повернулася в шоу-бізнес
Олена Шоптенко

На цей раз танцівниця постала перед камерою в чорних шортах, стильному бежевому світшоті і масивних білих черевиках, елегантно задерши ноги на залізній драбині. Ось як знаменитість підписала знімок:

«Спіймана в спробах втекти від запланованих справ».

У коментарях до публікації Олену обсипали безліччю компліментів, зазначивши, що за такими ногами, як у неї, можна бігти хоч на край світу. Втім, з цим і не посперечаєшся.

Схожі статті

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.

Стакан борошна і 1 яйце: щоранку роблю такі ліниві пиріжки чоловіку з собою на роботу. Розходяться на ура

Такі ліниві пиріжки ідеально підійдуть для сніданку, чи перекусу. Готуються вони дуже швидко з доступних продуктів. Начинку для таких пиріжків ви можете міняти за власним смаком.

Тітка з села навчила готувати кров’янку без кишки. Спробувала і закохалася в рецепт: таке є лише в Україні

Якщо ви ще не готували кров'янку без кишки, рекомендуємо спробувати! Такий рецепт точно сподобається, адже не поступитися класичному варіанту.