Ви не варті моєї уваги: дочка Фреймут зробила зухвалу і несподівану заяву

Старшій доньці відомої ревізорші Ольги Фреймут вже 15 років. Дівчинка вся в маму - самовпевнена і зухвала.

Вона вже давно веде свій Інстаграм-блог, де розповідає про своє життя, зіркового життя мами і життя тата-британця в Лондоні. Також дівчинка нерідко їздить до батька, тому у неї навіть є тревел-рубрики. Незважаючи на такий юний вік, і на те, що дівчинка ще неповнолітня, думки у неї досить дорослі. Днями Злата поділилася шокуючою правдою – у неї зовсім немає друзів.

“У мене немає друзів. Зазвичай така сумна фраза, від якої всім стає погано. Але я так більше не вважаю”

Саме з такої фрази юна дочка ревізорші Фреймут почала свою розповідь. З огляду на те, хто її тато, дівчинка відмінно володіє англійською мовою. Тому переважна більшість публікацій в блозі робить іноземною.

Злата Мітчелл згадала, що пишається тим, хто вона зараз, і тим, що вона віддає перевагу не тусовках, а саморозвитку.

«Ви, хлопці, не варті моєї уваги і енергії. Найбільший урок, який мені дала життя, полягає в наступному; ти єдине, що у тебе є », – резюмувала дочка скандально відомої телеведучої Ольги Фреймут. У коментарях зоряна мати підтримала Злату, напевно вона заохочує таке впевнене ставлення і до себе, і до оточуючих.

Схожі статті

Королева чи султанша? Раміна Есхакзай показала, як виглядала задовго до зустрічі з Віталієм Козловським

Раміна Есхакзай потішила публіку новими фактами про себе. Разом зі своєю мамою вона відповіла на запитання, які найбільше цікавили її шанувальників.

За пів року до розлучення Волошин подарував Трінчер елітний Порш за 70 тисяч доларів: чи забрав авто назад

Роман Анни Трінчер з Олександром Волошиним був не довгим, але дуже яскравим. Пара рік зустрічалася, потім ще рік жила в шлюбі й врешті розлучилася. Дізнаймося, як зірки ділили майно.

Смачно та корисно: коли потрібно швидко нагодувати домашніх, готую ліниві вареники. Ще жоден не розварився!

Приготуємо ліниві вареники, які нагадають смак дитинства. М'які, ніжні, гарно тримають форму, а головне — не розваряться в процесі варіння. Спробуйте!