“Викапана Примадонна”: Лізу Арзамасову з “Татусевих дочок” в новому образі порівняли з молодою Пугачової

Молода наречена немолодого Іллі Авербуха після початку спільного життя з ним стала дуже дорослою. І в своїх висловлюваннях, і в стилі одягу.

“Батькова дочка ” Єлизавета Арзамасова зараз знімається в театрі, в кіно, а також веде свій Інстаграм-блог, де розповідає про закадрового життя актора, про своє особисте життя, і ділитися фотографіями з тематичних фотосесій. За нею стежать майже 800 тисяч осіб з різних країн. Відомо, що Арзамасова зараз 25 років, і вона полягає в стосунках з чоловіком, з яким 46 років.

Коли про це дізналася громадськість, то виникли обурення – як така приблизна дівчинка завела такі неформатні відносини? Але, мабуть, коментарі і обурення Лізу зовсім не обтяжують, вона живе і радіє життю.

В останньому фото Галину Сергіївну з “Татусевих дочок” порівняли з великою Аллою Борисівною: ну дуже схожа

Шанувальники кажуть – не дивлячись на те, що дівчина позиціонує себе вже з боку професійної актриси, і завела такі серйозні відносини з майже вдвічі старшим чоловіком, вона все одно на фотографіях виглядає мило і дуже витончено.

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.