Аліна Гросу після розлучення часу дарма не втрачає: пішла по стопах хрещеної Білик і розважається в компанії красенів

Хрещениця Ірини Білик Аліна Гросу після розлучення не сумує і часу дарма не втрачає. Молода співачка поділилася фото зі спільно проведеного часу з компанією двох красенів.

Минулого літа героїня нашої сьогоднішньої статті зіграла пишне весілля з московським бізнесменом Олександром Комковим, однак їхнє щастя тривало недовго. Вже у вересні цього року в програмі «ЖВЛ» на телеканалі 1+1 Гросу зізналася, що вони з чоловіком розлучилися.

За її словами, незабаром після одруження їх відносини погіршилися. З ініціативи Олександра вони вирішили пожити окремо один від одного і в результаті розійшлися. Аліна непрозоро натякнула на те, що її колишній — альфонс, адже він пішов від неї до більш багатої жінки старшого віку.

Алина Гросу с бывшим мужем
Аліна Гросу з колишнім чоловіком

Проте, навіть не дивлячись на проблеми в особистому житті, артистка не зупиняється і продовжує розвиватися в творчості. Зірка записує пісні, випускає кліпи і дає інтерв’ю.

На цей раз Гросу поділилася в своєму Instagram свіжим знімком в компанії двох молодих людей. Знаменитість позує в яскравому жовтому пальто з легким шарфом на шиї.

Виявилося, вона поспілкувалася з ведучими радіо Power FM Андрієм Ткачовим і Євгеном Тюртюбеком, причому Аліна прийшла до них у гості не з порожніми руками. Вона презентувала для слухачів новий хіт під назвою «Дим».

У коментарях до публікації шанувальники обсипали виконавицю компліментами і висловили надію почути її пісні на інших популярних радіостанціях.

Схожі статті

Рецепт передала наша бабуся. Діти з’їдають по 2 штуки кожен за лічені хвилини: пишні булочки “Сметанники”

Булочки "Сметанники" знайомі багатьом із нас із дитинства. Їх нам готували бабусі, також продавали в шкільному буфеті. Сьогодні ми підготували саме цей рецепт, який подарує вам приємну ностальгію.

І чому я не готувала так раніше? Жменька фаршу і пара картоплин: ситна й смачна вечеря за 30 хвилин максимум

Картопля по-турецьки з фаршем на пательні - проста та смачна страва. Прекрасний варіант, щоб нагодувати домашніх ситним обідом, оскільки таке поєднання продуктів додає ситості та пікантності.

Дякую свекрусі за цей рецепт: потрібно всього 4 інгредієнти та заправка, щоб приготувати салат “Моя Леді”

Приготувати смачний салат з цікавою назвою "Моя Леді" можна з чотирьох інгредієнтів, а весь секрет криється в ароматній заправці. Спробуйте цей рецепт сьогодні та пригостіть родину смачною вечерею.