Олена Кравець з «Кварталу 95» провела веселий вечір в компанії молодого красеня. А як же чоловік?

Відома українська гумористка Олена Кравець з «Кварталу 95» провела вечір в компанії молодого коханця. Зірка буквально попалася на гарячому.

Героїня нашої сьогоднішньої статті є однією з ключових актрис студії. Зараз вона виступає не тільки в складі «Вечірнього кварталу», але ще й очолює «Жіночий квартал».

Олена Кравець
Олена Кравець

На офіційній сторінці проекту в Instagram з’явився кадр з номера Олени з Валентином Міхієнко, на якому “парочка” лежить у ліжку. Розпатлана Кравець в білій сорочці поверх чорної майки ухиляється від свого партнера, тримаючи в руках окуляри для зору. Сам Міхієнко в сімейних трусах і футболці тягнеться до Лєни, намагаючись її поцілувати.

Судячи за задумом авторів, гумористці такий розклад не дуже і подобається:

«Коли вечір напередодні був ой який веселий! А ранок вже не дуже… », — свідчить підпис провокаційного знімка.

Не можна не відзначити, що прихильники Кравець сподівалися побачити її в списку кандидатів на пост мера Києва.

Однак вибори вже пройшли і актриси там не виявилося, а в своєму новому монолозі для «Жіночого кварталу» вона пояснила, що не зможе нормально працювати в мерії, знаючи, що в сусідній будівлі знаходиться ЦУМ.

Елена Кравец
Олена Кравець

До речі, з відходом Володимира Зеленського в політику кварталівці не перестали підбурювати чинну владу. При цьому нові жарти вже не такі жорсткі — вони не дискредитують самого президента, як це було раніше, а скоріше висміюють реалії, в яких ми живемо.

Схожі статті

Його вже печуть усі мої подруги. Мій ходовий пиріг з буряка: весь секрет у тісті – воно як пух м’яке

М'який, вологий, майже як торт – саме таким виходить шоколадний пиріг за цим рецептом. Ніхто не здогадається, з чого він готується, адже в основі тіста є нестандартний інгредієнт.

Неймовірно соковита рулька в рукаві: взяла свинину, часник і спеції. Домашня ковбаса тепер на другому місці

Свиняча рулька чудово доповнить ваш арсенал рецептів. Запікається ця смакота в рукаві з часником і улюбленими спеціями, а виходить мега соковитою та апетитною.

Святковий салат “Сукня нареченої”: в радянських столових він був найдорожчим. Нереальна смакота по-простому

Святковий салат "Сукня нареченої" закохає в себе з першого шматочка. Він простий у приготуванні, недорогий в плані інгредієнтів, але дуже смачний і підійде для будь-якого застілля.