Лідія Таран показала дорослу дочку від Андрія Доманського: «Татова доця»

Зірка каналу 1+1 Лідія Таран показала вже зовсім дорослу дочку Василину від Андрія Доманського. Користувачі мережі вважають, що дівчинка на всі 100% пішла в тата.

Одна з найулюбленіших українських телеведучих займається вихованням спадкоємиці самостійно, адже з її батьком вони вже давно не разом. В офіційному шлюбі пара теж не перебувала, а результатом їх відносин і стала спільна дитина.

Василина для Лідії — первісток, хоча нещодавно вона зізналася, що хотіла б стати мамою вдруге. Андрій же вже реалізувався як багатодітний татусь. Шоумен виховує шістьох — п’ятеро рідних дітей і пасинка від нинішньої дружини Марини.

Андрей Доманский и Лидия Таран
Андрій Доманський та Лідія Таран

Як розповідав в одному зі своїх інтерв’ю Доманський, з дочкою від Таран він бачиться рідше, ніж хотілося б, при цьому він готовий прийти на допомогу в будь-який момент, навіть якщо у нього будуть свої справи.

Юній героїні нашої сьогоднішньої статті вже 13 і шанувальники телеведучої мають можливість спостерігати за тим, як вона росте, адже Лідія — активний користувач соціальних мереж.

Лідія Таран
Лідія Таран з Василиною

Зірка часто ділиться новими фото і відео, а на цей раз вона показала спільні з Василиною знімки з їх осінньої прогулянки.

Ось як Таран підписала публікацію:

«Коли просиш дитину запиляти з тобою селфі в стилі: “О чудо, яка ж прекрасна золота осінь”, а виходить: “О жах, завтра знов в школу”. Коротше, як казав класик — з журбою радість обнялась».

У коментарях до фотографій підписники відзначили, що Василинка дуже схожа на Андрія, а також обсипали дам компліментами:

  • «Доманська копія!»;
  • «Батькова доця»;
  • «На тата схожа»;
  • «Красуні;
  • «Дуже гарні ви, Лідія, і ваша дочка»;
  • «Які ви прекрасні!».
Комментарии пользователей Instagram
Коментарі користувачів Instagram

Схожі статті

Можна готувати хоч кожен день: 5 смачних салатів молодої капусти. Весінні рецепти, які я розтягую до осені

Настала весна, час легкості та схуднення. У цю пору року завжди хочеться чогось простого. Сьогодні ми підготували добірку з 5 рецептів салатів із молодою капустою, які забезпечать сонячний настрій.

Чоловік після роботи летить додому, коли готую цю вечерю за 35 грн: рецепт, який підкорив моїх 3-х чоловіків

Як можна максимально заощадити в приготуванні вечері? Можна використовувати молоді кабачки та сковороду. Страва виходить недорогою, але дуже смачною. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.

Беру йогурт і заморожену вишню. Нереально смачний пиріг “6 склянок”: готувала одразу два, але виявилося мало

Пиріг "6 склянок" настільки простий у виконанні й при цьому смачний, що його захочеться випікати знову й знову. Замість заморожених вишень можна брати будь-які інші ягоди.