Дружина Остапчука Христина показала всі свої три весільні наряди і запитала, який нам подобається більше

Христина Горняк, вже тепер Остапчук, відійшла від весільних турбот і медового місяця (вірніше, декількох медових днів на курорті) і вирішила поділитися ще деякими подробицями її розкішного весілля.

Христина показала нові весільні фото, які раніше ніде не публікувалися, показала все три наряди і пояснила, чому їх було саме стільки. Ось вони – елегантні, вишукані образи нареченої Володимира Остапчука.

Перше плаття – суворе і елегантне, з довгими рукавами на високих манжетах і відвертим розрізом. До нього – стильна вуаль з перловим декором. Цей наряд був на нареченій під час урочистої частини.

 ""

У цьому вбранні Христину порівняли з Меган Маркл.

 ""

Прекрасна наречена перед церемонією одруження.

 ""

У другому розкішній сукні вона з’явилася на банкет під руку з батьком.

 ""

Приголомшливо красиве плаття з бездоганного атласу із срібною ниткою від Milla Nova. Відкриті плечі, спідниця складного дизайну, великий бант на поясі, красивий шлейф, ніяких каменів і блискіток – все вишукано і аристократично. Доповнення – довга фата, обшита камінням Сваровскі.

 ""

Пара виглядала дуже романтично в своєму весільному танці.

 ""

У третій наряд Христина переодяглася після півночі, як і прийнято на українських весіллях.

 ""

Стильне вечірнє вбрання – верх з сріблястою пайеточної тканини розкішно мерехтів при світлі софітів, біла спідниця з високим розрізом спокусливо відкривала підв’язку нареченої. Зачіску прикрашала велика дизайнерська шпилька.

 ""

Крістіна відверто написала, що в цих сукнях відчувала себе нереально комфортно, а найголовніше стильно і красиво, запитала, який з образів передплатникам сподобався найбільше.

І повідомила, що через деякий час вона збирається цим сукні продавати – якщо кому їх майбутніх наречених сподобалося плаття – воно стане для неї щасливим точно.

Крім того, ми бачимо на Христині ще один білий наряд з красивим декором з пір’їнок і глибоким декольте. У ньому наречена пофілософствувати про жіночу красу і ніжність.

 "" ""

А ось так молоді їхали в нову, сімейне життя.

Схожі статті

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.