Дружина Дзідзьо заявила йому “Я тобі не мамка” і перетворилася в самостійну співачку Славію

До недавнього часу в мережі було мало інформації про дружину відомого українського артиста DZIDZIO, але разом з початком творчої кар'єри Ярослава Хома освоює і соціальні мережі.

Кілька місяців тому дівчина вибрала собі псевдонім Slavia і випустила першу, досить успішну пісню під назвою «Я тобі не мамка». Тепер у сім’ї двох співаків активно беруть інтерв’ю журналісти – цікаво адже, що штовхнуло колишню тиху Ярославу на гучний «прорив» прямо до сцени.

Сама Слава прокоментувала життєві зміни як необхідні – під час затяжних гастролей чоловіка вона відчувала себе самотньо, через що знову почала займатися музикою.

 ""

DZIDZIO зрозумів такий вибір дружини і тільки допоміг їй на старті, підтримуючи не тільки в якості чоловіка, а й більш досвідченого колеги. Так в їхній родині з’явилася ще одна об’єднуюча тема, а Ярослава знайшла місце для самореалізації, цікаве їй і прибуткове хобі.

Славія
Славія

Крім того, разом з творчим дебютом у Slavia з’явилася нова мрія – підкорити міжнародний пісенний конкурс «Євробачення». Вона не збирається зупинятися на шляху до цієї мети і навіть зізналася, що хіт «Я тобі не мамка» писався саме для європейської публіки – він відмінно відображає актуальні нині теми боротьби жінок за свої почуття і долю.

дружина Дзідзьо
Дружина Дзідзьо, пардон, співачка Славія – розкішна жінка

Але українкам ця тема теж виявилася близькою – Ярослава на своєму прикладі показала, як можна ризикнути і змінити своє життя на краще, тому вона вірить, що такий досвід буде корисно дізнатися багатьом.

Схожі статті

Як зараз виглядає і де живе 53-річна Анастасія Заворотнюк: 5 років онкології і експериментальна терапія

Відома російська акторка Анастасія Заворотнюк вже 5-й рік не з'являється на публіці та не виходить на зв'язок зі своїми прихильниками. Весь цей час жінка проходить лікування від онкології.

Королева чи султанша? Раміна Есхакзай показала, як виглядала задовго до зустрічі з Віталієм Козловським

Раміна Есхакзай потішила публіку новими фактами про себе. Разом зі своєю мамою вона відповіла на запитання, які найбільше цікавили її шанувальників.

За пів року до розлучення Волошин подарував Трінчер елітний Порш за 70 тисяч доларів: чи забрав авто назад

Роман Анни Трінчер з Олександром Волошиним був не довгим, але дуже яскравим. Пара рік зустрічалася, потім ще рік жила в шлюбі й врешті розлучилася. Дізнаймося, як зірки ділили майно.