Зовсім не схожа на бабусю. Надія Матвєєва з “Все буде добре” розкинула свої худі ноги в дорогущих туфлях

Відома телеведуча Надія Матвєєва вже багато років працює на телеканалі "СТБ " і веде улюблену програму справжніх господинь.

У своєму авторському шоу “Все буде добре ” Надія і її команда зачіпають різні теми – від рецептів до психології. А все для того, щоб глядачі змогли розібратися і застосовувати важливі поради у себе вдома. З недавніх пір Матвєєва відкрила ще й свою школу телеведучих, де навчає охочих потрапити “в телек ” всім необхідним навичкам – від манірної мови до правильного погляду.

Незважаючи на свій вік, телеведуча Надія Матвєєва – справжня акула шоу-бізнесу

Вона веде інстаграм і завантажує туди такі фото, що часом позаздрили б самі “соковиті красуні ” Надя Дорофєєва та Оля Полякова. Чого вартий тільки її останній знімок, де Надія закинула ногу на ногу і зухвало дивиться в кадр.

До слова, зовнішній вигляд Матвєєвої говорить про те, що вона ретельно дбає про свій імідж. А також про те, що у неї є персональні стилісти. Але, все ж, Надія не любить строкатий макіяж. З огляду на свій вік і мудрості віддає перевагу стриманому нюду.

Популярне

Схожі статті

Розлучений Сергій Танчинець більше не приховує нову кохану: разом з Юлею гуляють попід ручку вулицями Одеси

Розлучившись через 15 років шлюбу, Сергій Танчинець деякий час не підтверджував чутки про роман із колегою Юліаною Корецькою. Та під час прогулянки Одесою парочка поводилася без обмежень.

Не поступається Мер’єм Узерлі: як виглядає старша сестра-співачка Хюррем Султан з “Величного століття”

Відома турецька актриса Мер'єм Узерлі стала популярною на весь світ. Про неї знають усі, на відміну від старшої сестри. Втім, родичка зіркової актриси така ж сама талановита.

Від колишньої краси не залишилося і сліду: як зараз виглядає співачка Тетяна Овсієнко, яка була зіркою 90-х

Тетяна Овсієнко була зіркою 90-х років, але останнім часом вона дуже рідко виходить у світ. А коли це стається, публіка не впізнає колишню солістку гурту "Міраж".