Зазвичай лампочку намагаються засунути в рот, але Даша Астаф’єва знайшла їй інше застосування – вийшло стильно

Відома співачка Даша Астаф'єва показала фото, яке змусило шанувальників розпалити купу обговорень.

Даша Астаф’єва – не тільки співачка, а й модель. Також вона є зіркою популярного на весь світ чоловічого журналу з силуетом зайчика. Все завдяки її шикарним жіночним формам, які, до слова, Астаф’єва демонструє у себе в Інстаграм без частки сумніву.

Астаф’єва – відома на всю Україну “пустунка”, адже в Інстаграм у неї практично всі фото в чому мати народила

Однак незважаючи на ту красу, і стереотип про те, що красива жінка не завжди може бути розумною, Астаф’єва дивує майже півмільйона передплатників філософськими, а іноді ще й високо моральними міркуваннями, на які цікаво поговорити. Наприклад, в останній публікації вона зважилася поговорити на тему вміння цінувати те, що є у людини, і на тему подяки.

Щоб якось привернути увагу, модель Даша Астаф’єва вибрала не фото в стилі “ню “, а … фото різнокольорових лампочок. А ще внизу засвітилися її ноги в босоніжках.

“Два якості, які вважаю невід’ємними у будь-якого, хто загадує бажання, і в принципі бажає жити краще. Так влаштований світ! І це просто негласне правило. Найчастіше про нього мовчать, але його точно знають люди, які чогось досягли. У противагу додаються скиглії і заздрісники. Ті, хто вважає, що комусь пощастило “, – пише Даша Астаф’єва.

spot_img

Схожі статті

Після розлучення з другою дружиною 49-річний Василь Вірастюк часу дарма не гаяв: “У мене народився 4-й син”

Василь Вірастюк ще не встиг завершити процес розлучення з колишньою дружиною Інною, як на найсильнішу людину планети накотила нове кохання і навіть з'явився нащадок.

Готується просто і швидко, а вся сім’я сита. Йдуть ще з дека: соковитий рецепт курячих биточків у підливі

Що приготувати смачного, але щоб не морочитися на кухні, а сім'я залишилася ситою і задоволеною? Сьогодні ми підготували рецепт курячих биточків із підливою, який ідеально підходить для цього.

Забутий рецепт із 90-их: з оселедця та 2 яєць виходить ідеальна закуска – хоч ложкою їж, хоч на хліб намащуй

Цей рецепт наших бабусь незаслужено забутий. А тим часом виходить дуже смачно, до того ж готується все просто. Інгредієнти можна брати будь-які. До вашої уваги 2 рецепти на вибір.